PREMINUO NAPADAČ IZ KOSOVA POLJA: Ispalio hice iz pištolja na majku i ćerku, pa ranjen u obračunu sa policijom!

Autor:

Hronika

28.01.2023

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je pronađen teško povređen u Kosovu Polju.

PREMINUO NAPADAČ IZ KOSOVA POLJA: Ispalio hice iz pištolja na majku i ćerku, pa ranjen u obračunu sa policijom!

Foto: Tanjug/AP

Osumnjičeni za ranjavanje majke i ćerke u Kosovu Polju preminuo je u Kliničkom centru u Prištini, potvrdio je doktor Ejup Govori, javlja Reporteri, a prenosi Kosovo online.

Osumnjičeni je pronađen teško povređen u Kosovu Polju i prevezen je u Klinički centar gde je preminuo.

- Iako postoje jaki razlozi za sumnju na samopovređivanje, policija zajedno sa drugim nadležnim organima detaljno istražuje sve okolnosti koje karakterišu slučaj - saopštila je policija.

Policija je navela i da je osumnjičeni, koji je bio naoružan, u pokušaju da izbegne hapšenje ispalio hitac na policiju, direktno ugrozivši živote policajaca kao i okolnih građana. Napad na policiju je, kako se navodi, neutralisan, a osumnjičeni je u pokušaju da izbegne hapšenje zadobio prostrelnu ranu u okolnostima koje se još ispituju.

70-godišnji muškarac, kako se sumnja, pratio je danas dve žene, majku i ćerku, a kada im se približio, pucao je u njih iz pištolja.

Očevici su za Reporteri rekli da su žrtve u srodstvu sa napadačem, ali ta informacija još nije zvanično potvrđena. Prema izveštajima, sumnja se da je motiv napada imovinski problem.

Muškarac je žene prethodno pratio, a potom je pokušao da ubije stariju, dok je njena ćerka od oko 40 godina ranjena u ruke pokušavajući da zaštiti majku, rekli su očevici nesreće za Reporteri.

Slučaj je potvrdila portparolka tzv. kosovske policije Fljora Ahmeti.

- Danas u 11.45 policija je dobila informaciju o pucnjavi i ranjavanju koje se dogodilo u ulici "Besa Bese" u Kosovu Polju. Na osnovu prvih podataka sumnja se da su dve osobe (obe žene) povređene od strane osumnjičenog vatrenim oružjem. One su upućene na lečenje - navela je Ahmeti.

Prema podacima iz bolnice u koju su primljenje povređene žene, starija ima rane u predelu stomaka i donjih ekstremiteta, a obe su u stabilnom stanju i svesne.

Kosovska policija saopštila je da je uspela da identifikuje osumnjičenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading