VIDI SE JEDAN KROZ JEDAN KO JE: Baka Prase objavio novi snimak paljenja njegovog lokala! (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.01.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase objavio je novi snimak paljenje njegovog lokala "Kod Bake" na Tošinom Bunaru u Beogradu.

VIDI SE JEDAN KROZ JEDAN KO JE: Baka Prase objavio novi snimak paljenja njegovog lokala! (VIDEO)

Foto: Republika

Na snimku koji se raširio društvenim mrežama vidi se kako mladić bez maske na licu prilazi lokalu i baca Molotovljev koktel na lokal, nakon čega izbija požar.

- Ovo mu je neko platio, ili je lik samo hteo da se isgasira. Al' nemoguće da je ovako glup da bez maske ovo uradi. Gledajte ovo - njemu se vidi lice, jasno. Ovo se vidi jedan kroz jedan ko je - kaže u snimku Ilić.

 

 

Podsetimo, prema saznanjima Republike, prema jednom kraku istrage sumnja se da iza svega stoje naslednici Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Imamo saznanja da je Veljina ekipa dugo ucenjivala Ilića, koji nije imao smelosti da im se suprotstavi ili da to prijavi policiji. Kada je vrh klana pao u velikoj policijskoj akciji, klinci su dobili zadatak da svakog meseca kupe reket za račun šefova. Radilo se o popriličnoj sumi, ali je ta šema funkcionisala doskora, kada je Prasetu pukao biznis i više nije imao odakle da plaća - rekao je nedavno izvor Republike.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading