ZORANU SE POKVARIO ZAMRZIVAČ, MORAO DA GA ODLEDI, PA PRONAŠAO BEBU: Prvo sam pomislio da je u kesi hleb, onda sam video peškir u koji je bila umotana (FOTO)

Autor:

Hronika

20.01.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran je i dalje u šoku zbog svega što se desilo.

ZORANU SE POKVARIO ZAMRZIVAČ, MORAO DA GA ODLEDI, PA PRONAŠAO BEBU: Prvo sam pomislio da je u kesi hleb, onda sam video peškir u koji je bila umotana (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran M. (62), je tokom jučerašnjeg dana u svojoj kući u Zemunu, u Strumovoj ulici, pronašao telo mrtve bebe.

Kako priča za Republiku, do ovog jezivog otkrića je došao zato što mu se pokvario zamrzivač:

- Pozvao sam majstora koji je rekao da moram da ga odledim i juče sam uzeo da ga čistim. Vadio sam sve što se nalazilo u njemu, kesu po kesu. U jednoj sam isprva pomislio da se nalazi hleb, kad sam pogledao bolje bio je to peškir. Kad sam otvorio kesu, ugledao sam bebu - naveo je Zoran M. za Republiku.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran M. 

Ovaj nesretni čovek, prvo je pozvao sina i policiju, a kako navodi, pristup ovom zamrzivaču imao je samo on i njegova supruga, koja ga je napustila u maju prošle godine.

- Ne znam šta da radim, šta ako je to moje dete - rekao je Zoran M. za Republiku.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj, a kako nezvanično saznajemo, njihove patrole će pokušati da nađu Zoranovu suprugu, budući da sa njom ne živi od maja prošle godine, kada je napustila njega i troje dece.

Sa lica mesta su uzeti dokazi, a prema nezvaničnim informacijama, proverava se i mogućnost da telo bebe već godinama stoji u frižideru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Andrej

20.01.2023 12:36

Pokušaće je pronaći? Policija MORA pronaći tu ženu i saznati ko je i zašto stavio bebu u zamrzivač i kazniti krivca. Inače bi ministar policije trebao dati ostavku.