SUPRUGA GA JE NAPUSTILA, OSTAVILA GA U KUĆI SA TROJE DECE: Komšije imaju samo reči hvale za muškarca koji je pronašao telo bebe u frižideru - o ženi ne govori!

Autor:

Hronika

20.01.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran vodi računa o deci, zaista nemam nijednu lošu reč da kažem o njemu - priča jedna komšinica muškarca koji je pronašao telo bebe u frižideru.

SUPRUGA GA JE NAPUSTILA, OSTAVILA GA U KUĆI SA TROJE DECE: Komšije imaju samo reči hvale za muškarca koji je pronašao telo bebe u frižideru - o ženi ne govori!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Vest da je Zoran M. sinoć pronašao telo bebe u starom frižideru užasnula je komšije u maloj ulici u Zemunu.

Prema rečima žene koja živi u blizini kuće gde je otkriven horor, čovek koji je našao telo bebe je "uzoran i dobar roditelj".

- On tu živi sa troje dece, najmlađa devojčica ima 4 godine, jedan sin je osmi razred, najstariji sin ima 23 godine, a ima još jednu ćerku koja se udala negde posle završetka osnovne škole i ne živi tu sa njima - počinje komšinica priču, piše "Blic".

Ona dalje navodi da je Zoran odličan roditelj koji se brine o svojoj deci.

- Zoran radi kao majstor i montira oluke, odličan je otac! Vodi računa o deci, zaista nemam nijednu lošu reč da kažem o njemu. Vodi tu curicu u vrtić, divan je i kao komšija, stvarno je ceo život sa nama u dobrim odnosima - ispričala je potresena komšinica.

Kako kaže, Zoranova supruga i majka dece napustila ih je u maju prošle godine i od tada je niko nije video.

- Za nju nemam šta da kažem, on je nikad, od kako je otišla, nije spominjao. Sećam se da niko nije ni znao da je trudna sa najmlađom ćerkom, tek kada se porodila smo saznali - ispričala je žena.

Prema rečima komšinice, Zoran je starosedelac, a kuća u kojoj se dogodio užas, sagrađena je još 1963. godine. Poznaje i Zoranovog oca, koji je preminuo pre dve godine.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj, a kako nezvanično saznajemo, njihove patrole će pokušati da nađu suprugu.

Sa lica mesta su uzeti dokazi, a prema nezvaničnim informacijama, proverava se i mogućnost da telo bebe već godinama stoji u frižideru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading