STEŽE SE OBRUČ OKO HEMIJINIH NAPADAČA! Snimci nadzornih kamera poslati na veštačenje!

Autor:

Hronika

19.01.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Bojović Hemija (39) upucan je u noge u Zemunu u utorak oko 22 časa.

STEŽE SE OBRUČ OKO HEMIJINIH NAPADAČA! Snimci nadzornih kamera poslati na veštačenje!

Foto: Republika.rs, Privatna arhiva

Tokom pucnjave ranjen je i Hemijin prijatelj Nikola Knežević (24).

Prema informacijama Telegrafa, dve nadzorne kamere su možda snimile trenutak napada i napadače na Bojovića i Kneževića i snimci su poslati na veštačenje.

- Policija i dalje češlja grad za njihovim napadačima. Bilo ih je dvojica, imali su kape na glavi. Bojović i Knežević tvrde da ne znaju ko je pucao na njih niti im je poznat motiv - rekao je sagovornik iz istrage za taj portal.

Bojović i Knežević su u Zemun došli kod Hemijine majke kako bi joj pomogli oko priprema za krsnu slavu Sveti Jovan. Nakon pucnjave, oni su krvavi pozvonili kod komšinice i tražili da ih primi u stan, što je i uradila i ona je, u sklopu istrage, takođe saslušana, piše Telegraf.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug,Facebook

Nemanja Bojović Hemija

Podsetimo, Bojović je ranije osuđivan za trgovinu drogom, a sada je ranjen u obračunu nekoliko grupa navijača zbog prevlasti nad južnom tribinom, kojom je rukovodio Veljko Belivuk. 

Pripadnici Interventne jedinice su te večeri po dojavi o kriminalnoj pucnjavi u zemunskom naselju Novi grad pokrenuli akciju "Vihor" i blokirali ceo kraj da bi pronašli napadače na Bojovića i Kneževića, ali nisu imali uspeha.

Opisao policiji automobil

Bojović i Knežević su policiji opisali napadače, ali nisu bili raspoloženi za saradnju sa policijom.

Hemija je inspektorima ispričao da su ih napadači čekali ispred kuće u kojoj živi njegova majka. Čim su izašli oko 22 sata, jedan od njih ih je pitao: "Gde ste" da bi zastali i okrenuli se ka njemu, a onda je izvadio pištolj i obojici pucao u noge. Rekao je i da je pucač bio maskiran, kao i njegovi saučesnici, pa nikome nije video lica. Međutim, uspeo je da opiše automobil kojim su pobegli i to je bilo ključno za policajce koji su se odmah dali u potragu, ali su osumnjičeni uspeli da im izmaknu. Nemanja je objasnio da je kod majke došao s drugom da bi izneli nameštaj za slavu Sveti Jovan - opisuje izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, ranjeni muškarci odmah su zbrinuti u Urgentnom centru, gde su im konstatovane teške telesne povrede, ali se nalaze van životne opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading