MAJKA ANE VOLŠ OTKRILA DA LI IDE U AMERIKU: Potresna ispovest žene koja ne zna šta joj je sa ćerkom

Autor:

Hronika

12.01.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo se nadam i čekam da će pronaći moju Anu, navodi Milanka Ljubičić.

MAJKA ANE VOLŠ OTKRILA DA LI IDE U AMERIKU: Potresna ispovest žene koja ne zna šta joj je sa ćerkom

Foto: Prinstkrin/Instagram/anawalshe

Ana Volš sa majkom Milankom Ljubičić

Ana Volš napustila je svoj dom u Americi, kako bi 31. decembra "uhvatila" let za Vašington i od tada joj se gubi svaki trag.

Čitava američka javnost dignuta je na noge, zbog slučaja nestale Beograđanke, koja godinama živi i radi u Americi, a prvi na listi osumnjičenih za njen nestanak upravo je njen suprug Brajan Volš, koji je predmet istrage u ovom slučaju.

Od kako su nadležni organi počeli da tragaju za njom, u javnsoti su se pojavljivale različite informacije, a najviše teorija odnosilo se upravo na krivicu Aninog supruga, čemu je doprinelo i sumnjivo Anino ponašanje uoči samog nestanka, poput prodaje nekretnine i automobila za gotovinu.

Anina majka, Milanka Ljubičić polaže nade u pronalazak ćerke, navodeći da joj teško pada sve što se ovih dana iznosi u medijima.

- Samo se nadam i čekam da će pronaći moju Anu. Ovo sve predugo traje...Roditeljima je najteže, pogotovo što je ona u drugoj državi, na drugom kontinetu, govore drugim jezikom - navela je Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, Beograđanke koja je misteriozno nestala u Americi u novogodišnjoj noći, za Blic.

U suzama Milanka je 11 dan od nestanka ćerke skupila snage i ispričala kroz šta prolazi. Kako kaže, sve joj je teže, potraga za Anom predugo traje i jedino šta želi jeste da konačno dobije dobre vesti - da je Ana pronađena živa i zdrava.

- Mnogo mi je teško, stvarno. Nemam snage ni za šta. Ne znate kroz šta prolazim. Sve ovo šta se piše, ništa nije istina - priča nam drhatavim glasom ova majka i dodaje da je trenutno zdrastveno loše.

Prema njenim rečima, dok je istraga i potraga za Anom u toku ona ne planira da ode za Ameriku.

- Dok sve ovo traje biću u Srbiji. Posle ću videti šta ću. Anina sestra koja živi u Kanadi razmišlja da ode u Ameriku i bude tamo dok sve ovo traje i vidi decu - priča Anina majka, koja se nada da će danas, konačno, dobiti neke nove informacije o Ani, piše Blic.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading