ANA VOLŠ NESTALA PO SCENARIJU MARJANOVIĆA? Neverovatne sličnosti u slučaju Beograđanke iz Amerike i ubijene pevačice

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na deponiji u Kohasetu policija pronašla kese s tragovima krvi, sekiru, testeru i tepih, za koji se veruje da je iz podruma kuće Volšovih.

ANA VOLŠ NESTALA PO SCENARIJU MARJANOVIĆA? Neverovatne sličnosti u slučaju Beograđanke iz Amerike i ubijene pevačice

Foto: Privatna arhiva

Ana Volš i Jelena Marjanović

Amerikanac Brajan Volš, prema rezultatima dosadašnje istrage nestanka lepe Beograđanke Ane Volš, koja je živela na relaciji Kohaset-Vašington, kao da je hteo da preslika nestanak pevačice Jelene Marjanović, koja je posle potrage pronađena mrtva u kanalu u beogradskom naselju Borča. Naime, ceo slučaj "Volš" kao da je rađen po scenariju po kojem je Zoran Marjanović usmrtio suprugu Jelenu. Bar deset činjenica povezuju ova dva zločina i nedvosmisleno ukazuju da je Brajan, koji ima sličnu frizuru kao Marjanović, umešan u ženin nestanak.

Iako se i dalje traga za Srpkinjom Anom Volš, koja je nestala u novogodišnjoj noći iz porodične kuće u američkom Kohasetu, istraga je već nekoliko dana usmerena ka njenom suprugu Brajanu, koji je prekjuče saslušan pred sudom i sve je više dokaza koji ukazuju da je on usmrtio ženu u podrumu kuće, iskasapio njeno telo, pa ga se u delovima otarasio.

Kako je klupko počelo da se odmotava, isplivale su brojne sličnosti američkog slučaja s ubistvom pevačice Jelene Marjanović na nasipu u naselju Crvenka, koje ni posle sedam godina nije potpuno razjašnjeno uprkos tome što je njen muž Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora.

Istražitelji koji od ponedeljka tragaju po deponijama za ostacima Ane Volš juče su u Pibodiju, gradu udaljenom oko sat vremena vožnje od Kohaseta, pronašli kese s tragovima krvi, sekiru, testeru, tepih, za koji se pretpostavlja da je iz doma Volšovih, krpe i praznu ambalažu od sredstava za čišćenje. Osim kontejnera, u blizini kuće Volšovih pretraživane su i kante za otpatke u stambenom kompleksu majke Brajana Volša u Svampskotu, ali i brojne druge po čitavom okrugu. Do sada pronađena krv u podrumu kuće Volšovih, krvavi polomljeni nož i otkriveno da je Brajan posle nestanka žene bio u nabavci hemikalija, krpa, džogera, kanti, kanapa i najlona, kao i da je na internetu pretraživao kako se otarasiti tela teškog oko 50 kilograma i na koji način ga raskomadati.

Podsećamo, Brajanu Volšu je određen pritvor zbog ometanja istrage, a sud je odredio kauciju od pola miliona dolara.

Osmeh zlikovca

Foto: TWITTER/@BRADTATUM/SCREENSHOT

Brajan Volš

Na fotografijama i snimcima Brajan Volš je nasmejan, i to vidno, dok ga sprovode policajci, baš kao što je bio i optuženi Marjanović tokom suđenja za ubistvo žene, što su često komentarisali čitaoci na portalima ispod vesti o ovom slučaju, koji i danas intrigira javnost.

Zločin iz strasti

Zoran i Brajan su pokazali neverovatnu smirenost kada se očekivalo da budu u panici zbog nestanka žena kojima su bili opsednuti i ljubomorni na svakoga ko im se približi. Najveći strah, kako Marjanovića tako i Volša, bio je da će ih žene ostaviti. To su prijavili članovi Jelenine porodice, kao i kućni prijatelji Volšovih.

Kasnili s prijavom nestanka

Republika

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana Volš sa suprugom Brajanom

Američka i srpska javnost zapanjeni su apelima Aninog muža koji krajnje smireno moli da mu jave ako je neko video, a da on zna da je dobro uprkos tome što je prethodna tri dana nije video ni čuo i tek tada prijavio njen nestanak. Marjanović takođe nije odmah prijavio nestanak supruge jer je, prema oceni istražnih organa, sebi dao vremena da se otarasi dokaza.

Koristili hemikalije

Posle ubistva lepe pevačice otkriveno je da je kuća u kojoj je živela sa suprugom i njegovom porodicom kompletno oprana varikinom, kao i odeća i obuća, a američki preduzetnik je za čak 450 dolara pazario sredstva za čišćenje, lepkove, trake, najlone i kante pre nego što je prijavio nestanak žene.

Umešali roditelje

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Marjanović i Zoran Marjanović

Poput Zorana Marjanovića, srpski zet je posle zločina prvo otišao kod porodice, tačnije, posetio je majku u naselju Svampskot u Bostonu, što su detektivi naknadno otkrili. Sada se sumnja da se delova tela usmrćene supruge otarasio u blizini majčine kuće. Porodica Zorana Marjanovića, roditelji, pa čak i brat bili su dugo na meti istrage zbog ubistva pevačice kao osumnjičeni za zlodelo.

Deca kao alibi

Prva sličnost zločina iz Beograda iz 2016. s nestankom i ubistvom Beograđanke Ane, koja je u 23. godini otišla u Ameriku, jeste ta što su se oba nestanka desila u blizini dece. Zoran i Jelena su šetali nasipom s tada petogodišnjom ćerkom Janom, da bi se Jelena odvojila od njih, rešivši da otrči nekoliko kilometara, a zgodna Ana je nestala iz kuće u kojoj je tek proslavila Novu godinu s Brajanom, njihovim prijateljem Džemom i trojicom sinova. Tokom suđenja Zoran je rekao ćerki šta da kaže na saslušanju da bi se zaštitio, a Brajan je takođe iskoristio dete i kazao istražnim organima da je sinu išao da kupi sladoled, da bi sebi obezbedio alibi za kretanje u cilju prikrivanja zločina.

Ometali istragu

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana Volš sa suprugom

Brajan Volš zvanično je optužen u ponedeljak pred Okružnim sudom u Kvinsi zbog sumnje da je obmanuo istražne organe i remetio istragu, kao i zastrašivao svedoke, a poznato je koliko je Marjanović remetio istragu prebacujući krivicu na N. N. lice, ali i tako što je članovima porodice govorio šta bi trebalo da kažu policiji i istražnom sudiji.

Obojicu branile tašte

Još jedna od sličnosti ova dva slučaja jeste ta što Anina majka Milanka Ljubičić, uprkos nizu dokaza zbog kojih je njen zet Brajan već u zatvoru, neće otvoreno da ga optuži i traži opravdanje da bi ga zaštitila. I Jelenina nesrećna majka je isto to radila dok nije umrla od tuge za jedinicom.

Pošto je pronađena krv u podrumu porodične kuće koju su Ana i Brajan iznajmljivali i u kojoj su živeli sa sinovima, kao i polomljeni krvavi nož, njena majka je za Srpski telegraf rekla da veruje da je njen ćerka dobro i branila je zeta.

Republika

Foto: Prinstkrin/Instagram/anawalshe

Ana Volš sa majkom Milankom Ljubičić

- Oni imaju ovčara i možda je on doneo neku životinju u podrum, pa otuda krv. Sumnjam u sve, ali Brajan je dobar muž, otac, zet i neću da verujem da je on zločinac jer je rekao da je Ana dobro - rekla je Ljubičićeva.

Žrtve imale sumnjive povrede - posekotine na glavi i ruci

Ana Volš objavila je pre nekog vremena na Instagramu fotografiju s povredom iznad oka i napisala da je zadobila blaži potres mozga, modrice na kuku i posekotinu na licu, a na pitanje zabrinutih prijatelja odgovorila je da se okliznula u kancelariji. Njeni pratiocu nakon njenog nestanka počeli su da spekulišu da je za povrede zaslužan njen muž.

U istrazi ubistva pevačice pronađeni su tragovi krvi na zadnjem sedištu njenog mercedesa, a Zoran je, pravdajući se, kazao da se njegova žena posekla menjajući gumu.

Foto: ST/N. PANČIĆ/ata images/printscreen

Jelana i Zoran Marjanović

Traume iz detinjstva

Ana Volš pre godinu dana branila je muža optuženog za prevaru, odnosno prodaju lažnih umetničkih dela za 80.000 evra, u kojoj je i sama učestvovala, ali nije optužena za to. U pismu koje je poslala sudu Ana je supruga opisivala kao brižnog oca, koji je bio duboko pogođen detinjstvom, koje je ostavilo veliki trag, i navela da je naučen da laže i da se krije. S druge strane, Zoran Marjanović bio je usamljen od ranog detinjstva jer je tvrdio da odlazi u astralni svet tako što se odvoji od tela i kroz oblake dolazi u druge svetove, kao i da s tim svetovima i ljudima ima kontakt i u normalnom stanju.

Nema kamera

Američki mediji preneli su da se oglasio stanodavac koji izdaje kuću porodici Volš. Čovek je otkrio da ga je petog dana od Aninog nestanka telefonom pozvao Brajan i obavestio da je Ana nestala, te da ga je pitao da li ima kamere za video-nadzor na bilo kojoj od zgrada. Takođe, ni na nasipu u Borči nema kamera na mestu gde je Jelena bačena u kanal, te su kamere kao poslednje zabeležile Zorana koji sa ćerkom trči s nasipa, navodno tražeći ženu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading