(FOTO) SUZE SAME IDU! Beba poginulog rudara slavi prvi Božić bez tatinog zagrljaja

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Lavić nikada neće doživeti odlazak po Badnjak sa ocem i dočekati sa tatom najradosniji praznik Bozić - zavapila je neutešna Dragana.

(FOTO) SUZE SAME IDU! Beba poginulog rudara slavi prvi Božić bez tatinog zagrljaja

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Jovanović

Osam porodica rudara stradalih u rudniku "Soko" danas dočekuje prvi Božić bez svojih voljenih. Za njih nema ni sreće, a ni mira jer je Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu odbacilo krivičnu prijavu Ministarstva rudarstva i energetike, u kojoj je 14 lica bilo prijavljeno za tešku tragediju u Čitluku kraj Sokobanje, koja se desila 1. aprila prošle godine. To saopštenje objavili su jedan dan pre Badnjeg dana, a u njemu se ističe da niko nije odgovoran za smrt osmorice rudara.

Među neutešnim porodicama je i Dragana Jovanović, čiji suprug Bojan Stajić (34) je poginuo kada je njihov sinčić imao samo mesec dana, a sada kada ima nepunih godinu dana, dočekao je najradosniji pravoslavni praznik bez oca, uz majku koja ga svim silama čuva od bola, koji ništa ne može da isceli.

Nesrećna udovica često objavljuje fotografije na kojima je sa voljenim suprugom, a danas je podelila fotografije njihovog sina uz poruku da bi im ovaj praznik bio najradosniji samo kad bi on bio sa njima.

 

 

- Sada bi ovo bio naš najsrećniji praznik ljubavi sa našim Lavićem. Lavovo prvo Badnje veče i prvi Bozić... Užasno nedostaješ. Fališ nam, ljubavi, fališ svuda, u svemu. Lavić nikada neće doživeti odlazak po Badnjak sa ocem i dočekati sa tatom najradosniji praznik Bozić - napisala je očajna Dragana. 

Foto: Tanjug/ZORAN PETROVIC

Stradali rudari

 

Takođe, ni Badnji dan u njenom domu nije prošao bez bolnih sećanja, pa je uz fotografije stradalog Bojana poručila da "praznici ljubavi mirišu na njega, i da fali svom sinu kako bi imao detinjstvo kao sva deca sveta".

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading