NARKO-BABA SE ZABARIKADIRALA U STANU! Nikog ne pušta! NIKAD SE NIJE ODVAJALA OD RANCA, PRIČALA DA JOJ JE U NJEMU ROBA ZA PRODAJU!

Autor:

Hronika

18.11.2022

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada je ranije vozila tramvaj, a njen muž taksi.

NARKO-BABA SE ZABARIKADIRALA U STANU! Nikog ne pušta! NIKAD SE NIJE ODVAJALA OD RANCA, PRIČALA DA JOJ JE U NJEMU ROBA ZA PRODAJU!

Foto: MUP/RTS/Printscreen

- Ona je čudna žena. U penziji je radila sa mužem kao taksista, a sad sa sobom stalno nosi neki ranac. Ne ispušta ga iz ruke. Kaže da joj je tu roba koju prodaje ispred Starog Merkatora. Eto, sada smo saznali i koja roba je bila u pitanju.

Ovako priča komšinica Nade V. (78) koja je osumnjičena da diluje drogu samo nekoliko sati nakon što je puštena u kućni pritvor.

Nada nije želela ni da razgovara, a ni da otvori vrata novinarima. Kroz zatvorena vrata starica koja je osumljičena za dilovanje droge kratko je rekla da ne želi da priča sa novinarima.

Ne trebate mi. Neću da pričam sa vama. Već sam sve rekla policiji. Vi nikako ne možete da mi pomognete - rekla je Nada V. dok se u pozadi čuo muški glas koji je vikao iz sveg glasa kako "ni slučajno ne sme ništa da kaže i da se skloni od vrata".

Komšije su otkrile nove detalje iz njenog života.

Nada je ranije vozila tramvaj, a njen muž taksi. Posle su dobili neka kola od firme i zajedno taksirali po gradu. Nema muža već dugo, a živi u stanu sa sinom. Ume nekad da bude neprijatan, a ništa ne radi u životu. Ima još jednog sina, ali živi u Sloveniji - priča komšinica za Kurir.

Dodaje da u zgradi živi tolike godine, a opet nije ni svesna ko su joj komšije.

Komšije su istakle da je stalno nosila ranac i nikada se nije odvajala od njega.

- Taj ranac uopšte nije ispuštala, a pričala je da joj tu stoji roba koju prodaje ispred TC Stari Merkator - priča šokirano komšija.

Viši sud u Beogradu, podsetimo, izrekao je meru zabrane napuštanja stana Nadi V. (78) koju je u utorak u popodnevnim satima Interventna jedinica policije zatekla u šumi u Zemunu sa rancem u kojem je pronađeno oko 400 grama opojne droge amfetamin, vagica za precizno merenje i jedan nož.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bumbar

19.11.2022 07:55

Volim komšije kao svedoke i po izjavama u štsmpi!