BABA DILERKA NEKADA VOZILA TRAMVAJ: Komšije uhapšene Nade šokirane razlogom njenog hapšenja

Autor:

Hronika

16.11.2022

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kažu da se nikada nije odvajala od svog ranca.

BABA DILERKA NEKADA VOZILA TRAMVAJ: Komšije uhapšene Nade šokirane razlogom njenog hapšenja

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

tramvaj

Baka Nada V. (78) iz Zemuna uhapšena jer je u njenom rancu nađeno skoro pola kilograma droge, digitalna vagica za precizno merenje i hladno oružje u šumi u naselju Galenika.

Hapšenje se dogodilo u Ulici Svetozara Papića, kada je Interventna jedinica 92 slučajno naletela na osumnjičenu.

Komšije uhapšene dilerke kažu za Kurir da su šokirane razlogom njenog hapšenja.

Krajnje smo iznenađeni da je Nada dilovala drogu. Živimo u ludom vremenu, ali je ona uvek delovalo pošteno, i nikada ne bi mogli da je povežemo sa kriminalom - kažu oni i dodaju da policija nikada nije zakucala na njihova vrata.

Naša Nada je nekada radila u GSP i vozila je tramvaj! Hramlje, nosi štap i živi sa sinom, dok njen drugi sin živi i radi u Sloveniji, gde je osnovao porodicu.

Komšije objašnjavaju da se osumnjičena nije odvajala od ranca koji je nađen u šumi.

Ranac je uvek nosila sa sobom i nigde nije išla bez njega. Doduše nismo znali čime se bave sin i ona, ali su navodno uvek trgovali s nečim, a sada znamo i s čim. Živeli su skromno i povučeno, a na mestu ge je uhapšena Nada ima baštu - kažu žitelji ovog dela Zemuna.

Odavno imaju baštu u tom delu šume koja se nalazi preko auto-puta i seju nešto. Nije isključeno da je to marihuana. Iznenadi se čovek kada sazna da zapravo nema pojma ko živi u njihovom okruženju.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Činjenica

16.11.2022 20:11

A ono baba nosila mikal (20 g/10 l) da prska voće!