OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O SLUČAJU MIRJANE KARANOVIĆ: Krivična prijava protiv glumice

Autor:

Hronika

28.10.2022

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, starica S. S, zadobila je teške telesne povrede u četvrtak u Katanićevoj ulici, gde je došlo do verbalne rasprave, a zatim i fizičkog kontakta sa glumicom.

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O SLUČAJU MIRJANE KARANOVIĆ: Krivična prijava protiv glumice

Foto: printscreen/TV Prva

Prvo Osnovno Javno Tužilaštvo u Beogradu oglasilo se nakon što je podneta krivična prijava protiv glumice Mirjane Karanović zbog nanošenja teških telesnih povreda starici S. S. (82).

- Prvo Osnovno Javno Tužilaštvo u Beogradu naložilo je Policijskoj stanici Vračar da nakon uzetih izjava dostavi krivičnu prijavu tužilaštvu protiv M. K. Zbog sumnje da je izvršila krivično delo teška telesna povreda iz nehata. Naime dana 27. 10. 2022. godine u komšijskoj raspravi M. K. odgurnula je komšinicu koja je pala, a usled pada zadobila teške telesne povrede koje su konstatovane od strane lekara. U daljem toku postupka tužilaštvo će pribaviti video nadzor ukoliko postoji na mestu incidenta, saslušati M.K. u svojstvu osumnjičene, ispitati oštećenu, izveštačiti nastale povrede, ispitati očevice događaja, nakon čega će biti doneta konačna odluka tužilaštva - piše u saopštenju Tužilaštva.

Podsetimo, starica S. S, zadobila je teške telesne povrede u četvrtak u Katanićevoj ulici, gde je došlo do verbalne rasprave, a zatim i fizičkog kontakta sa glumicom Mirjanom Karanović.

Povređena žena je odmah zbrinuta na Banjici, gde su joj konstatovane teške telesne povrede, prelom kuka, a zadržana je na daljem lečenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading