MAŠTALI O SVADBI, A MORAO SAM DA TE PREPUSTIM ANĐELIMA: Potresne reči dečka tinejdžerke koja je nastradala kod Šapca

Autor:

Hronika

11.10.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neško, je bio u autu njih sa svojom devojkom u momentu kada je poginula. Prvo su udarili u drva koja su bila naslagana pored puta, nakon čega su zavšili pored puta i zakucali se u banderu.

MAŠTALI O SVADBI, A MORAO SAM DA TE PREPUSTIM ANĐELIMA: Potresne reči dečka tinejdžerke koja je nastradala kod Šapca

Foto: Printscreen/Instagram

Tinejdžerka Ana Ilić (19) nastradala je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Vladimircima kod Šapca, kada se sa svojim dečkom vraćala sa rođendanske proslave.

Nesrećna devojka ostala je mrtva na mestu, dok je mladić pukom srećom prošao bez ozbiljnijih posledica. Od siline udarca vozilo je izvalilo betonsku banderu.

Prijatelji nastradale devojke opraštaju se od nje potresnim rečima, a najdirljivija bila je objava upravo njenog dečka Neška, koji je na svom Fejsbuku podelio njihove zajedničke fotografije.

- Počivaj u miru Anđele moj. Duša mi je slomljena od trenutka kada sam te izgubio. Srce mi krvari na pomisao da te neću više zagrliti i videti taj tvoj divni osmeh ispunjen srećom. Bog nas je spojio da budemo srećni ali nas je sudbina razdvojila. Umesto kao što smo maštali da pravimo svadbu od tebe moram da se rastanem na najtužniji način i prepustim te anđelima na nebu. Zauvek si ostavila trag u meni koji ne želim nikad da zaboravim jer si bila smisao mog života. Sačuvaj jedno mesto na nebu za mene jer ćemo jednog dana ponovo biti zajedno. Zauvek ću te voleti Ljubavi moja - napisao je Neško, koji je sedeo na mestu suvozača u momentu nesreće.

Neško je povređen i hospitalizovan je u bolnici u Šapcu.

Podsetimo, iz još neutvrđenih razloga devojka je izgubila kontrolu nad automobilom, sletela sa puta i udarila u banderu i parkirani automobil, a lekari hitne službe iz Vladimiraca konstatovali su smrt nesrećne devojke na mestu nezgode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading