OGLASIO SE NAČELNIK KOMUNALNE MILICIJE POVOM PREBIJANJA INSPEKTORA U NIŠU: Moraju da se ponašaju u skladu sa pravilima službe, svako snosi odgovornost za postpuke!

Autor:

Hronika

09.10.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Kovačević, načelnik komunalne milicije, saopštio je da nije upoznat sa detaljima ovog događaja ali da zna da je jedan njegov službenik uhapšen

OGLASIO SE NAČELNIK KOMUNALNE MILICIJE POVOM PREBIJANJA INSPEKTORA U NIŠU: Moraju da se ponašaju u skladu sa pravilima službe, svako snosi odgovornost za postpuke!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Čuo sam da je on zadržan do 48 sati u policiji, da je bila neka tuča ali ništa više od toga. Očekujem da me pozove komandir policijske stanice koja je postupala da bih imao više informacija. Taj naš pripadnik nije bio na dužnosti noćas, to mogu da kažem – rekao je Kovačević.

Istakao je da komunalni milicajci moraju da se pridržavaju zakona i kada su na dužnosti i kada nisu, posebno jer su baš oni i zaduženi za njegovo sprovođenje.

Oni moraju da se ponašaju u skladu sa pravilima službe ali svako snosi odgovornost za svoje postupke. Ne može niko nikog da prati 24 sata dnevno i da mu govori šta da radi, osuđujem napad na svako lice a kamoli na službeno lice u vršenju službene radnje – zaključio je Kovačević za Informer.

Podsetimo, inspektor odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Nišu povređen je u tuči na Trgu kralja Milana u ovom gradu.

Do incidenta je došlo u 2.20 sati iza ponoći kada je službenik Ministarstva unutrašnjih poslova zadobio povrede u predelu lica koje su okarakterisane kao teške. On je navodno pokušao da interveniše zbog sukoba do koga je došlo u centru grada koji je pretio da preraste u ozbiljniji incident. Akteri tuče su ga tada napali i povredili. 

Zadobio je prelom jagodičnog luka, a zbog tuče su uhapšene tri osobe, među kojima je i jedan komunalni policajac koji nije bio na dužnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading