Silovatelje u zatvoru muče po ceo dan i noć, ujutru se bude bez ijedne dlake na telu: Šokantno svedočenje bivšeg robijaša!

Autor:

Hronika

28.09.2022

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zatvorenik M.M. ekskluzivno za Republiku ispričao je kako izgleda tortura koju silovatelji neminovno doźive tokom robije.

Silovatelje u zatvoru muče po ceo dan i noć, ujutru se bude bez ijedne dlake na telu: Šokantno svedočenje bivšeg robijaša!

Foto: Ilustracija: Profimedia

- Silovatelje posebno dece ili maloletnika, ali i sve druge, u zatvoru stigne kazna veća od robije. Na njima se cimeri iživljavaju na sve načine. Najblaža kazna je to što su zaduženi da peru čučavac i čiste sobe uz psovke kojima im se obraćaju sve vreme. Izgladnelog silovatelja cimeri nateraju da liže hranu sa poda ili iz čučavca. Znaju da ne sme da se žali stražarima, ni bilo kome drugom - svedoči M.M. 

On kaže da se tokom pet godina robije na koju je otišao zbog ubistva iz nehata, uverio da silovatelji uvek ponove delo uprkos torturi, te da zatvorenici njima u velikom broju slučajeva nanesu trajne posledice na polnom organu.

- Koga ćeš ti smeće jedno da siluješ. Sad ćemo mi da ti pokažemo kako se siluje, govore zatvorenici silovatelju kojeg su vezali i dok mu na primer zapaljenim flomasterima nanose opekotine po polnom organu. Ja sam bio u grupnoj sobi i nas šest smo gurali grliće flaša i druge razne predmete u analni otvor silovatelja želeći da ga upropastimo za kaznu da se oseća lošije nego njegove nedužne žrtve - kaže bivši zatvorenik.

Silovatelji su, po svedočenju M.M. , lica sa margine sa jezivim životnim pričama, koje zatvorenici izbegavaju da cuju, ali da su svi po nepisanom pravilu,  uglavnom vrlo strašljivi.

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ

 

Oni bez mnogo otpora pristaju da budu žrtve kolektiva u kojem se uvek jedan nametne kao  vodja kojeg svi drugi slede u svemu.

- Za stavljanje na muke silovatelja uglavnom su svi zatvorenici raspoloženi i nikog ne zanima kad krenu da se pravdaju plačnim glasom i tad mu govore:" Plači kukavička pi*ko i treba da plačeš, a tek ćeš". Ako neko iz sobe hoće da se drži po strani i da ne učestvuje u mučenju silovatelja ostali ga nateraju - prepričava M. M..

Naš sagovornik kaže da pamti kako su jednog povratnika dva puta osudjenog za silovanje više devojčica,  isekli po medjunožju i polnom organu, ali da se nikada nisu zaustavljali u mučenju dok god je bio u sobi kod njih.

- Mislim da je taj bednik, nepopravljivi manijak kao što su svi oni, skrenuo od užasa koje smo mu priredili. Jednog jutra probio se bez trepavica, obrva i drugih dlaka na telu. Naklljukali smo ga lekovima i ošurili mu sve dlake sa tela. Čekali  smo prizor kad se ugleda u ogledalu takav i radovali se njegovoj patnji - ispričao je bivši osudjenik koji insistira na anonimnosti.

Seku im garderobu  i ostave ih bez odeće

M. M. je prepričao još jedan slučaj kada su jednom od silovatelja cimeri zagorčali zatvorske dane.

- Isekli smo mu farmerke i od njih napravili skoro tange, a majicu dugih rukava smo mu prepravili da bude na bretele i sve to na dan kada mu je dolazila poseta. Takav je otišao pred svoje. Znali smo i da ga šminkamo čim stignemo - otkrio je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading