PRESUDA JE ZAPANJUJUĆA: Psiholog Aleksandra Janković o presudi teniskom treneru

Autor:

Hronika

25.08.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Dašković, koji je imao seks s devojčicom, a terao je i da ga oralno zadovolji, osuđen je na godinu dana kućnog zatvora.

PRESUDA JE ZAPANJUJUĆA: Psiholog Aleksandra Janković o presudi teniskom treneru

Foto: youtube.com/printscreen

Janković

Presuda sudije Ivane Ramić kojom se teniski trener Srđan Dašković (51) osuđuje na samo godinu dana kućnog zatvora sa nanogicom, iako je obljubio maloletnu učenicu koju je vodio na turnir u Egipat, potpuno je šokirala srpsku javnost.

U vreme kada se sve ovo događalo Dašković je imao 43 godine, a njegova učenica 17.

Nakon toga, ona je napustila tenis, a kako saznaje Republika, godinama je imala ozbiljne psihičke traume.

Uz ovakvu presudu, šokantna je i činjenica da je sudski postupak do te mere razvodnjen da je u prvom stepenu trajao šest godina. Toliko je, naime, prošlo od prvog ročišta do presude, donete pre dva meseca, koju je izreklo veće sudije Ramić.

Da je reč o odluci koja je zapanjujuća, složila se i psiholog Aleksandra Janković, koja je istakla da je time okrivljenom omogućeno da ponovi krivično delo:


- Teško je komentarisati sudske odluke. Veoma je neobično što je za takvo delo dobijena tako mala kazna. Javnost će ovakvu presudu protumačiti krajnje negativno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading