GORO UČESTVOVAO U UBISTVU VOĐE DELIJA! Otkrivamo ko je Škaljarac kojeg je Srbin likvidirao u Hrvatskoj (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

25.08.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac Goran Vlaović, koji je ubijen u četvrtak ujutru oko 6 časova, iza sebe ima dosije, pošto je bio osuđen zbog ubistva vođe navijača Crvene zvezde.

GORO UČESTVOVAO U UBISTVU VOĐE DELIJA! Otkrivamo ko je Škaljarac kojeg je Srbin likvidirao u Hrvatskoj (FOTO)

Foto: Tanjug/HINA/ ZVONKO KUCELIN

Vlaović, poznat i pod nadimkom Goro, navodno je bio pripadnik "škaljarskog" klana, piše crnogorski Standard.

Na njega je u četvrtak ujutru oko 6 sati ispred jednog kluba na ostrvu Pag u Hrvatskoj pucao srpski državljanin. Vlaović je na putu do bolnice podlegao povredama i preminuo je.

Gogo je navodno bio član "šaljarskog" klana, a ranije je već bio osuđivan u Crnoj Gori zbog učešća u ubistvu Marka Vesnića, vođe navijača "delija", kao i ranjavanja njegovog kuma Ivana Markovića u Igalu.

To se dogodilo u julu 2009. godine, a kako su mediji tada pisali, dok sukoba je došlo u ranim jutarnjim časovima ispred jedne diskoteke. Najpre je došlo do verbalnog sukoba, da bi to preraslo u tuču, a onda je došlo i do pucnjave u kojoj je ubijen Vesnić, a ranjen je Marković.

Inače, kako je Republika ekskluzivno otkrila ubijeni Vlaović je bio u vezi sa poznatom srpskom manekenkom, koja je učestvovala u Parovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading