BIZARNO! Zoran Marjanović JOŠ KAO DEČAK BIO ČUDAK! "Tamo sam video ljude koji nisu baš ljudi.."

Autor:

Hronika

24.07.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Marjanovića, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog svirepog ubistva supruge, nekadašnje pevačice Jelene Marjanović, javnost je prvi put upoznala 1990. godine na malim ekranima.

BIZARNO! Zoran Marjanović JOŠ KAO DEČAK BIO ČUDAK! "Tamo sam video ljude koji nisu baš ljudi.."

Foto: ATA Images

Zoran Marjanović, javnosti poznat po suđenju decenije i ubistvu supruge Jelene Marjanović, koja je bila pevačica narodne muzike na našim prostorima, postao je zaista jedna enigma za javnost, posebno kada su u medijima počele isplivavaju informacije o njegovom ranijem životu. 

Marjanović se na malim ekranima prvi put pojavio 1990. godine kada je govorio o paranormalnim pojavama. Javnosti je "zapao za oko" 2. aprila 2016, kada je prijavio Jelenin nestanak, čije je telo pronađeno dva dana kasnije, a on je sada osuđen za ubistvo majke svog deteta. 

Foto: Printskrin/Youtube/Večernje novosti

Zoran Marjanović (10 godina)

Pored "crnog" pojavljivanja u medijima, on je takođe i bio kompozitor, ali i učesnik rijalitija, te je javnosti već bio poznat. 

Informacija koja je malo poznata, jeste da se Zoran prvi put pojavio u medijima kada je imao samo deset godinama. Gostovao je u emisiji tada čuvenog časopisa sa paranormalne pojave. Još tada je govorio da doživljava astralnu projekciju u snu, prenosi Informer. 

Astralni svet je grad mrtvih, kako bi se reklo. U snu, kad zaspim, išao sam do prvog nivoa astrala - započeo je Zoran priču.

Iako je imao samo deset godina, govorio je kao zrela i odrasla osoba, prenosi Informer. 

- Ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam video ljude koji i nisu baš ljudi. Tamo je crno-belo sve. To su napaćenici sve. Ima i nivo samoubica. Zavisi kako su se ubili, tako i izgledaju - pričao je tada mladi Marjanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading