MAJKU I BIVŠEG MUŽA ŽIVE SAHRANILA, ALI BUKVALNO! Evo ko je Zorica Mitrović, devojka Zorana Marjanovića, koja je pravila HAOS u sudnici!

Autor:

Hronika

22.07.2022

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica je u jednom intervjuu otkrila da ima sina, ali da njegov otac nije Zoran Marjanović.

MAJKU I BIVŠEG MUŽA ŽIVE SAHRANILA, ALI BUKVALNO! Evo ko je Zorica Mitrović,  devojka Zorana Marjanovića, koja je pravila HAOS u sudnici!

Foto: N. Pančić

Zorica Mitrović

Zorica Zoka Mitrović, devojka Zorana Marjanovića koji je danas osuđen an 40 godina zatvora za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović, vidno je izrevoltirana zbog današnje odluke suda, te je u jednom trenutku čak i izbačena iz sudnice.

Nakon što su policajci odveli Zorana iz porodične kuće u Borči, njegova ljubav Zoka je krenula za policijom svojim autom, ali se ubrzo zatim vratila u Borču.

Identitet Zorice Zoke Mitrović je otkriven prilikom Zoranovog hapšenja. Kada su inspektori 15. septembra 2017. s nalogom došli po Zorana, u kući su zatekli i Zoricu. Tad je otkriveno da ona stoji iza profila podrške na Fejsbuku i da ga je branila na društvenim mrežama. Posle toga je otkriveno da su Zoran i Zorica tokom te kampanje na društvenim mrežama postali bliski.

Inače, Zorica Mitrović se danas prvi put pojavila ruku pod ruku sa Marjanovićem. Javnosti je poznato da su oni u ljubavnoj romansi već godinama, što su pokušavali sami često da demantuju, ali njihovo današnje pojavljivanje pred sudom dokazalo je da su sve vreme zapravo zajedno.

Ko je Zorica Zoka Mitrović?

Zorica je u jednom intervjuu za "Alo" otkrila da ima sina, ali da njegov otac nije Zoran Marjanović.

- Moj sin ima oca, ali to nije Zoran Marjanović! Neko je u javnosti proneo tu priču i umešao dete i njegovog oca u ovu zbrku. Niko nije razmišljao o interesu deteta, niti o problemima koji su nastali zbog tih priča. Dečakov otac je B. V. i to je cela istina - tvrdi Zorica Zoka Mitrović i dodaje da je sa bivšim mužem ostala u korektnim odnosima.

Republika

Foto: N. Pančić

Zorica Zoka Mitrović

 

- Otac mog deteta je veoma ljut zbog nebuloza o svom sinu. Tužio je sve koji pišu laži o detetu, da bi ga zaštitio. Sin se viđa sa njim i otac mu ukazuje svu moguću pažnju. On se brine i stara o svom sinu zajedno sa mnom. Normalno je da želim da zaštitim čoveka koji je otac mog deteta da ne bi doživeo torturu kroz koju ja prolazim. Moj bivši muž zna ko sam i koliko smo vremena provodili zajedno, a sve ostalo je suvišno - istakla je ona tada. 

- Svesna sam da treba dosta vode da protekne, ali istina će kad-tad isplivati na površinu! Dotad treba da izdržim i sačuvam sina od raznih gluposti. Hajka na mene je počela jer dajem podršku Zoranu. Stala sam u Zoranovu zaštitu da bi ubica njegove supruge bio otkriven, ali mi je ta podrška stvorila samo probleme. Doživela sam da mi prete i izmi- šljaju razne priče o meni. Najvi- še su mi pretili posle Zoranovog hapšenje. Nemam problem kada sam ja na udaru, ali su mi upućivali pretnje u kojima su spominjali dete. Dosta je sa svim ružnim pričama u vezi sa mojim sinom. Ako neko ima problem sa mnom - neka to onda rešava sa mnom, a ne mora i ne bi trebalo dete da uvlači u sve to - ispričala je Zorica Zoka Mitrović.

Zorica kaže da je Zoranu Marjanoviću pružila podršku jer veruje da nije umešan u ubistvo svoje supruge.

- Jesam, biću i ostaću Zoranova podrška, jer verujem u njegovu nevinost. Zbog svog uverenja sam preživela štošta, što mi je dalo signal da sam u pravu - rekla Zorica.

Kako navode izvori bliski ovom paru, ljubavnici su posle smrti Jelene Krsmanović Marjanović (33) po kratkom postupku rešavali sukobe sa bližnjima, koji nisu odobravali njihovu vezu.

Republika

Foto: N. Pančić

Zorica Zoka Mitrović pre izricanja presude 

 

Prva na meti našla se Zokina majka Branka, i to posle saveta da raskine sa Zoranom.

- Konflikt sa majkom počeo je zbog Zorana! Čim je žena osula paljbu zbog njihovog učestalog viđanja i kad ju je posavetovala da ostavi Zorana, ćerka je s njom prekinula kontakt. Majka joj živi u Bosni i pre sukoba je često odlazila da je obiđe. Međutim, čim je počela da joj pridikuje, prestala je da je posećuje. Ubrzo posle toga otišla je i korak dalje i na svom Fejsbuk profilu saopštila da joj je majka umrla! Interasantno je da su i Zoran i ona od prijatelja i članova grupe za podršku na Fejsbuku primali saučešće - kaže Zokina bivša prijateljica i dodaje da je Zoran prvi izjavio saučešće.

- Najiskrenije saučešće našoj Zoki i njenoj porodici povodom iznenadne smrti majke. Mir i spokoj duši njenoj i hvala što je rodila tako hrabrog i velikog pravednika kao što je Zoka, sa kojom bi svaka majka mogla da se ponosi. Neka je Gospod uz Zoku i njenu porodicu, da im da snage za teške predstojeće dane. Od srca, Zoran Marjanović sa porodicom - napisao je Zoran 31. decembra 2016. u svojoj objavi.

Republika

Foto: N. Pančić

Zorica Zoka Mitrović ispred kuće u Borči

 

Posle ove vesti usledili su brojni komentari u kojima su prijatelji i komšije tvrdili da joj je majka živa.

- Za prvog muža je rekla da joj je umro na rukama, a čovek je živ i zdrav! Živi u Čačku i gaji njihovu ćerkicu. Njen drugi muž je Bogdan, ima piceriju u Novom Beogradu. On je ostavio ženu i sina zbog nje, ali su se brzo razišli.

On je u nastupu ljubomore grebao Zoranov automobil, kad ga je viđao ispred njenog stana u Bloku 45. Posle toga je počela da mu smešta za dete da ne može da ga viđa. Svi koji su videli sina tvrde da ima Zoranov pogled - tvrdi Zokina bivša prijateljica.

Policija proverava da li je Zorica Mitrović bila Zoranova ljubavnica dok je Jelena bila živa i da li njegova preljuba može da otkrije motive brutalnog zločina.

Podsetimo, Zoran Marjanović osuđen je danas na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2016. godine na nasipu u Borči.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

23.07.2022 20:58

Ovo neka kurvestina izbosne ba, koja rastura tudje porodice,masala