OČI U OČI: Suočili se pred sudom Stefanović i Papić u vezi sa vođom zloglasnog klana!

Autor:

Hronika

13.07.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Nebojša Stefanović negirao je danas pred Višim sudom u Beogradu da je ikada razgovarao sa Goranom Papićem o Marku Miljkoviću, a kamoli da je trazio povlastice za njega i da se prema njemu postupa brzo i profesionalno.

OČI U OČI: Suočili se pred sudom Stefanović i Papić u vezi sa vođom zloglasnog klana!

Foto: N. Mutić

- Spreman sam da idem na poligraf u vezi tog Miljkovića. Nisam ga nikada video, ni čuo, niti me interesovao u životu - rekao je ministar Stefanović.

Sudija Milan Grkinić posle upornih navoda Stefanovića da kao tadašnji ministar policije nije znao za njihovu akciju "Blinda" uprkos insistiranju Papićevog branioca Branislava Tapuškovića da dokaže da je ministar to morao znati, naložio je se bivši prijatelji suoče. 

Dok je Papić  optužen da je kao zamenik načelnika SBPOK počinio krivično delo trgovina uticajem, time što je naložio da se Marku Miljkoviću, saradniku Veljka Belivuka, vrati blindirani automobil Stefanoviću predočio da ga je dva puta zvao i naredio mu da se konačno okonča saslušanje Marka Miljkovića, Stefanović je bez ikakvog izraza emocija na licu rekao: "O tome nikada nismo razgovarali. Ništa mi o tome nije poznato i ja se nadam da ste vi postupili po zakonu". 

Papić je rekao da mu je kolega Dejan Kovačević, koji je inače svedok u postupku, u telefonskom razgovoru posle poziva Stefanovića u vezi sa Miljkovićem, sujetno rekao:
"Zašto Stefanović zove tebe, a ne mene", ali da ni Kovačević to nije hteo da prizna.

Dokazni postupak na suđenju Goranu Papiću danas je zaključen i zakazano je iznosenje završnih reči za 15. avgust.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading