DR ĐURĐEVIĆ IZA SEBE OSTAVIO PUSTOŠ: "FIRMA OD POVERENJA" potpuno prazna nakon tragedije koju je izazvao kiropraktičar!

Autor:

Hronika

12.07.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poseti privatnoj klinici "Balans medika" dočekala nas je pustoš. Nije bilo ni doktora, ni sestara, ni osoblja. Šta se krije iza ove situacije?

DR ĐURĐEVIĆ IZA SEBE OSTAVIO PUSTOŠ: "FIRMA OD POVERENJA" potpuno prazna nakon tragedije koju je izazvao kiropraktičar!

Foto: Republika

balans medika

Novinari Republike danas su posetili Balans mediku, privatnu kliniku gde je zaposlen prof. dr Slaviša Đurđević, koji je M.Đ. (58) nameštao prvi pršljen "atlas", nakon koga je pacijent pao u komu i tri meseca kasnije i preminuo. 

Foto: Republika

Balans medika

U nadi da ćemo sresti nekoga od osoblja i saznati nešto više o slučaju zbog koga je ceo Balkan zanemeo, otišli smo na vrata "Firme od poverenja", međutim nikoga nismo zatekli. Komšije kažu da nisu dva dana nikoga od zaposlenih sreli u centru. Ipak, na licu mesta smo primetili da su i u besmislenim sertifikatima medicinari privlačili klijentelu. 

Foto: Republika

Balans medika

"Firma od poverenja", piše ne ulaznim vratima ovog centra u kojem je prema navodima iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu čovek ostao nepokretan i kasnije preminuo. Garancija o sigurnom zahvatu je čoveku prepisala smrtnu kaznu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading