ALEKSANDAR PROŠAO POLIGRAF! Majka ljubavnika Biljane koja je navodno zabetonirala muža: Nije zaslužio sve ovo što mu se dešava

Autor:

Hronika

30.06.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar L. (28) iz leskovačkog sela Slavujevce, koji je prema sopstvenom priznanju bio u vezi sa Biljanom S. (38) iz Velikog Trnjana koja je u nedelju pronađena mrtva, nakon čega je otkriveno i telo njenog supruga Ivana nestalog pre tri godine, juče je saslušan u policiji.

ALEKSANDAR PROŠAO POLIGRAF! Majka ljubavnika Biljane koja je navodno zabetonirala muža: Nije zaslužio sve ovo što mu se dešava

Foto: Facebook

Biljana S.

Prilikom saslušanja negirao je da ima bilo kakve veze sa ovom tragedijom. Kako se nezvanično saznaje, Aleksandar je bio na poiligrafu i prošao je poligraf. Telefon mu je zadržan u policiji, kako bi se utvrdila veza sa preminulom Biljanom S.

Majka Aleksandra L. za "Novosti" kaže da je i dalje potresena ovim događajem, ali da joj je pao kamen sa srca što njen sin nije umešan u ovu tragediju.

- On je jutros otišao sa ocem da bere maline. Aleksandar je jedinac, nikad nije pravio probleme. Nije zaslužio ovo što mu se dešava, pao mi je kamen sa srca kad sam saznala da nije umešan u celu ovu priču - navodi njegova majka.

Foto: Facebook

Biljana S.

Potparolka leskovačke policijske uprave Marija Sokolović kaže da još nemaju ništa zvanično da saopšte jer se čekaju nalazi obdukcije Ivana Stojanovića.

Podstimo, Roditelji Ivana S, čije je telo pronađeno u podrumu kuće u Velikom Trnovcu kod Leskovca na dan sahrane njegove žene Biljane S. (38), ispričali su za "Novosti" da se sa sinom nisu čuli tri godine.

Oni tvrde da je Biljana S, a za koju se sumnja, da je usmrtila Ivana, a potom ga zalila betonom u podrumu, sve to uradila sa ljubavnikom. Ispričali su da su pre tri godine čuli da im je sin otišao u Rusiju da radi, ali da se od tada nisu čuli sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading