Nastradali mladići bili na žurki koju je policija rasturila zbog tuče! Na mestu gde su poginuli i autobus pun putnika sleteo u ambis! Detalji tragedije kod Čačka!

Autor:

Hronika

26.06.2022

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorica mladića iz Čačka nastradala su noćas oko 2.30 sati iza ponoći kad je njihov "suzuki vitara" sleteo s mosta kod sela Jančići.

Nastradali mladići bili na žurki koju je policija rasturila zbog tuče! Na mestu gde su poginuli i autobus pun putnika sleteo u ambis! Detalji tragedije kod Čačka!

Foto: printskrin/instagram/192_rs/RINA

Četvprica mladića poginula kod Čačka

Tela su pronađena tek jutros oko 10 sati u potoku Jovac.

Mediji prenose nezvanične informacije da je automobilom upravljao Ognjen Vasiljević (19), na mestu suvozača je bio Ivan Stančić (19), a na zadnjem sedištu su sedeli Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Za sada se pretpostavlja da je automobil usled neprilagođene brzine udario u drvo nakon čega se prevrnuo na bok i tako sleteo u potok Jovac.

- Mladići su se u subotu na nedelju, nešto oko 1 sat iza ponoći, pridružili žurki koju je pravila njihova poznanica povodom 18. rođendana u vikendici u selu Jančići. Sat kasnije, policija je "rasturila" to druženje, jer je na toj lokaciji prijavljena tuča. Mladići, koji su na žurki bili nešto više od pola sata, prilikom povratka za Čačak sleteli su sa mosta kod uliva reke Jovac u Kamenicu. Sleteli su u ambis dubine nekoliko metara. U trenutku kad su ih spasioci našli, njihova tela su bila suva, nisu se udavili. Sva četvorica su povredama podlegli na mestu nesreće - kaže izvor iz istrage.

Republika

Foto: RINA

Mesto saobraćajne nesreće kod Čačka

 

Kurir saznaje da je Hitna pomoć u Čačku dojavu o udesu dobila tek jutros oko 10 sati.

- Saobraćajnu nesreću su prijavili prijatelji mladića koji su ostali da prenoće u vikendici gde su slavili rođendan. Mladić koji je sedeo na mestu suvozača imao je gips na nozi, a u autu je pronađena i njegova štaka - dodaje naš izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema priči meštana, na mestu gde su nastradali mladići iz Čačka, pre više od 20 godina sleteo je autobus pun putnika.

- Tada je porušena ograda koja nikada nije obnovljena. Mladići su sleteli baš na mestu gde ograda na mostu nedostaje. Pre dve decenije u autobusu je bio lakše povređen kondukter, a na sreću putnici su prošli bez ozleda. Onaj ko ne poznaje teren ne zna da je na nedostajućem delu mosta potok naročito jer je reka Kamenica na suptotnoj strani mosta - kaže naš izvor.

Četvorica mladića su inače iz Čačka i stanuju u centru grada u naselju Vinar, nedaleko od velikog gradskog parka.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading