DETALJI NESREĆE U KOJOJ JE IZGUBLJENO 4 ŽIVOTA: Automobil udario velikom brzinom u drvo i sleteo u reku (FOTO)

Autor:

Hronika

26.06.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim saznajima, teške saobraćajna nezgoda kod Čačka u kojoj su nastradala četvorica mladića dogodila se u selu Jančič najverovatnije u toku noći ili ranog jutra.

DETALJI NESREĆE U KOJOJ JE IZGUBLJENO 4 ŽIVOTA: Automobil udario velikom brzinom u drvo i sleteo u reku (FOTO)

Foto: RINA

Četiri mlade osobe poginule su kada je automobil "suzuki vitara" koji se kretao iz pravca sela Jančić prema Čačku sleteo s mosta u korito reke Kamenica - Automobil se kretao lokalnim putem, Rosci - Jančići iz pravca Gojne Gore u pravcu Čačka, gde su kako ses sumnja, nakon izlaska iz krivine sleteli s mosta koji nema zaštitnu ogradu - prenosi Informer.

- Pretpostavlja se da je vozač automobila, najverovatnije usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu udario u drvo, a potom sleteo s mosta na levu stranu u korita reke Kamenica. Nažalost, na licu mesta stradale su četiri osobe, koje su kako se pretpostvalja izuzetno mlade - rekao je izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kako smo već izveštavali sumnja se da su se nesrećni mladići vraćali sa žurke.

- Vraćali su se valjda sa neke žurke i vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sleteli su sa puta. Svi su nastradali. Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoletnim mladićima. Svi su imali po 18 ili 19 godina - kaže za medija jedan od meštana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mesta gde su mladići sleteli.

Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove saobaćajne nesreće. Idetitet nastrdalaih još uvek nije poznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading