OVO SU MLADIĆI KOJI SU POGINULI U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD ČAČKA (FOTO)

Autor:

Hronika

26.06.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoletnim mladićima. Svi su imali od 18 ili 23 godine, rekao je jedan od meštana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mesta gde su mladići sleteli.

OVO SU MLADIĆI KOJI SU POGINULI U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD ČAČKA (FOTO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs/RINA

Četvprica mladića poginula kod Čačka

Do teške saobraćajne nesreće na putu Čačak - Gojina Gora u blizini sela Jančići došlo je kada je mladić koji se nalazio za volanom automobila "suzuki grand vitara" izgubio kontrolu i sa mosta sleteo u korito reke Kamenice.

Četiri mladića starosti od 18 do 23 godine nastradala su na licu mesta, a vatrogasci pokušavaju da izvuku njihova tela iz provalije.

"Na lice mesta stigli su policija i vatrogasci spasioci, ali i roditelji nastradalih mladića. Automobil je potpuno smrskan. Do nesreće je došlo nekoliko sati nakon ponoći, kako smo čuli mladići su se kućama vraćali sa neke žurke. Ovaj seoski put je nepredvidiv i opasan, često zna doći do incidenata u saobraćaju, ali ni najstariji meštani ne pamte ovakvu tragediju", kaže za RINU jedan od očevidaca.

 

Slupani automobil rano jutros prvi je primetio upravo jedan od meštana kada je krenuo do prodavnice, koji je i obavestio policiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Sva četiri nastradala mladića su iz Čačka, a kako kažu oni koji su ih poznavali bili su deca za primer. Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading