TUŽILAC DOŠAO NA LICE MESTA! Kada se otkrije identitet osumnjičenog, biće terećen za SLEDEĆE!

Autor:

Hronika

11.06.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Pančevu se jedan sat posle ponoći dogodila teška saobraćajna nesreća, u kojoj je pešak izgubio život, a osumnjičeni je nestao sa lica mesta.

TUŽILAC DOŠAO NA LICE MESTA! Kada se otkrije identitet osumnjičenog, biće terećen za SLEDEĆE!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva prisustvovao je uviđaju nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila oko 1 čas iza ponoći.

Tom prilikom vozilo za koje se sumnja da se kretalo brzinom koja je mnogo veća od dozvoljene, udarilo je pešaka koji je prelazio kolovoz. 

Pešak je na licu mesta, od jačine udarca i zadobijenih povreda preminuo

Foto: Tanjug/J. PAP

Policija

Vozač, čiji je identitet i dalje ne poznat, napustio je mesto nesreće

Po nalogu dežurnog zamenika, policija je uzela izjave od očevidaca, a potom su pregledani svi video zapisi. Kada bude potvrđen identitet, a potom i pronađen vozač, biće mu određeno zadržavanje, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo - teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. 

U toku istrage će se potom utvrđivati odgovornost vozača i da li se njegovim radnjama stiču obeležja navedenih krivičnih dela, kao i doprinos oštećenog, koji je očigledno prezalio kolovoz van pešačkog prelaza.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading