TRAGEDIJA KOD KOVAČICE, POGINUO MUŠKARAC: Kolima prešao u suprotnu traku i udario u kamion, NIJE MU BILO SPASA!

Autor:

Hronika

26.05.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac S.K. poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu između Kovačice i Idvora, saznaje Republika. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu između Kovačice i Idvora poginula

TRAGEDIJA KOD KOVAČICE, POGINUO MUŠKARAC: Kolima prešao u suprotnu traku i udario u kamion, NIJE MU BILO SPASA!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Prema našim saznanjima, do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač putničkog vozila S.K. iz neutvrđenih razloga prešao u saobraćajnu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera i udario u teretno vozilo kojim je upravljao I.R. 

Dežurna zamenica Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu je izvršila uviđaj, naredila obdukciju preminulog S.K., vršenje vanrednog tehničkog prevozna putničkog i teretnog vozila.

Inače, tragedija na putevima u Srbiji gotovo su svakodnevnica i zaista je retkost da prođe makar i jedan dan bez saobraćajnih nesreća sa teškim ili fatalnim posledicama.

Kako je Republika već pisala, juče je motociklista Vanja M. (20) iz Grabovca, teško povređen u centru Trstenika, pošto je na njega naleo folcvagen kosovskih registracionih oznaka.

Vozač automobila nije se zaustavio na delu puta na kojem nije imao prvenstvo prolaza nakon čega je naleteo na motociklistu, koji je preleteo preko haube. 

Motociklista Vanja M. je sa povredama glave hitno transportovan sanitetom trsteničke Hitne pomoci do Opste bolnice Kruševac.

Zadržan je na Hiruskom odeljenju, a nezvanično, u nesreći je zadobio potres mozga i ne seća se udesa. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading