DETALJI UBISTVA U KAFANI KOD TITELA: Nastradala žena radila kao konobarica, na licu mesta preminula!

Autor:

Hronika

16.04.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S. P. (59) ubijena je uz vatrenog oružja, kao koleteralna šteta od strane P. B. (60) iz Loka, kod Titela.

DETALJI UBISTVA U KAFANI KOD TITELA: Nastradala žena radila kao konobarica,  na licu mesta preminula!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Kako nezvanično saznajemo, nesrećna žena S. P. radila je kao konobarica u jedinoj kafani u Loku. Nesreća se dogodila sinoć, oko 21.30 časova.

- U kafani je bilo gostiju, a osumnjičeni P. B. je sa svima ulazio u sukob, bio je pod dejstvom alkohola. U jednom trenutku, sa jednim gostom je ušao i u fizički obračun. Kada se taj gost okrenuo, on je izvadio pištolj, a drugi gost je to video i pokušao da mu oduzme. Međutim, on je opalio jedan metak, koji je na nesreću pogodio nesrećnu ženu S. P, koja uopšte nije bila blizu njih, pogodivši je u levu stranu grudi. Žena je na licu mesta preminula - kaže izvor Kurira.

Ubica P. B. bacio je pištolj i izašao iz kafane.

- Policija ga je zatekla na ulici, na autobuskom stajalištu. Nije se opirao hapšenju. Policija je, pretresom stana osumnjičenog pronašla manju količinu municije, 25 metaka, zbog čega će mu biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija - dodaje sagovornik.

P. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden uz krivičnu prijavu višem javnom tužiocu u Novom Sadu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading