HAPŠENJE ZBOG OBLJUBE KOD VRANJA: Uhapšen UJAK, u svojstvu oštećene maloletna SESTRIČINA!

Autor:

Hronika

03.04.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S.M. iz sela Korbevac po nalogu zamenika Višeg javnog tužilaštva zadržan je u pritvoru do 48 sati zbog krivičnog dela navođenje na obljubu zloupotrebom položaja.

HAPŠENJE ZBOG OBLJUBE KOD VRANJA: Uhapšen UJAK, u svojstvu oštećene maloletna SESTRIČINA!

Foto: pixabay.com

Kako je potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu, on se tereti da je ovo krivično delo izvršio nad maloletnicom, šesnaestogodišnjom devojčicom, koja mu je odlukom Centra za socijalni rad bila poverena na čuvanje.

Juče je saslušan u Tužilaštvu i pušten da se brani sa slobode.

Osumnjičeni je inače ujak ostećene maloletnice, koja je takođe dala izjavu, kao i momak sa kojim je maloletnica bila u vezi.

Republika

Foto: pixabay.com

 

U Tužilaštvu kažu da je postupak u toku i da se radi na slučaju, pošto je ostećena maloletna radi zaštite njenog interesa ne mogu dati druge podatke.

Prema nezvaničnim informacijama, ujak je "pomogao" devojci da bude u vezi sa mladićem u koga je zaljubljena. Svemu ovome prethodila je prijava njenog nestanka, ali i prijava nasilja u porodici.

Naime, 25. marta roditelji su prijavili policiji njen nestanak, da bi devojčica rekla da je roditelji zlostavljaju pa je smeštena kod bake i ujaka, gde je par noći provela sa momkom za koga je izjavila da je "zaljubljena u njega", prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading