ONI SU POGINULI U RUDNIKU KOD SOKOBANJE! Tragedija kakvu Srbija ne pamti - OVO SU NAJNOVIJE INFORMACIJE!

Autor:

Hronika

01.04.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U eksploziji u rudniku "Soko" kod Sokobanje poginuli su rudari D.Z. (1979), N.T. (1985), R.G. (1975), P.P. (1991), B. Č. (1966), B. Z. (1967), B.Ž. (1963) i B.S. (1988).

ONI SU POGINULI U RUDNIKU KOD SOKOBANJE! Tragedija kakvu Srbija ne pamti - OVO SU NAJNOVIJE INFORMACIJE!

Foto: jppeu.rs

Kako pišu Novosti, u nesreći ima i velikih broj povređenih i oni su zbrinti u bolnici.

Uplakane porodice okupljene su ispred i raspituju se za svoje najbliže.

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić izjavio je danas da je, posle nesreće koja se dogodila u rudniku "Soko" kod Sokobanje, u toj zdravstvenoj ustanovi do sada hospitalizovano dvoje rudara, koji imaju prelome grudnog koša.

 

 

Perišić očekuje se da će u KC Niš tokom dana stići između 20 i 30 rudara i navodi da ta ustanova može da zbrine toliki broj pacijenata.

Kada je reč o povredama, Perišić je objasnio da je na rudare uglavnom pala zemlja nakon odrona, tako da su uglavnom zadobili prelome, dok još nema informacije da neko ima opekotine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srbin

01.04.2022 11:37

Nerad, nered i nedisciplina. Napredno-nema šta. Garantovano i u tom rudniku neki Grčić vedri i oblači, pogotovo mrači sa svojom "pameću, obrazovanje i iskustvom". Slava nevinim žrtvama nebrige, neznanja i mržnje prema onima koji su srcem i dušom radili za ovu zemlju koju su nosili u srcu! Srbija je njima bila jedina otadžbina. Ni Rusija, ni tetkin Kanada!