JEZIVI DETALJI NESREĆE: Ženi kod Petrovca na Mlavi automobil POKIDAO NOGE, preminula na putu do bolnice

Autor:

Hronika

18.03.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana B. (63) iz mesta Veliko Laole kod Petrovca na Mlavi, preminula je od povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila, kada je na nju naleteo N.G. (30) automobilom marke "fiat" i to u trenutku dok je ulazila u taksi!

JEZIVI DETALJI NESREĆE: Ženi kod Petrovca na Mlavi automobil POKIDAO NOGE, preminula na putu do bolnice

Foto: Rina

Hitna pomoć na terenu

Saobraćajna nesreća dogodila je se u četvrtak oko 8 sati, kada je kako se sumnja N.G. išao iz pravca naselja Veliko Laole ka mestu Šetnju izgubio kontrolu nad vozilom i udario u vozilo ispred, a kojim je upravljala M.N.(18), a potom izleteo u desnu stranu i udario u ženu koja je u tom trenutku ulazila u taksi.

- Udarac je bio takav da je žena u deliću sekunde ostala skoro bez nogu. Imala je otvoren prelom jedne noge. Noga joj je visila kao da je amputirana. I druga joj je bila prelomljena. Žena je obilno krvarila i čuo sam da je preminula na putu do Opšte bolnice u Požarevac - opisao je jezivu scenu za Informer.rs jedan od meštanima Velikog Laola. 

Republika

Foto: Republika

Hitna pomoć

Policija u Petrovcu na Mlavi, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom mestu, podneće krivičnu prijavu protiv N.G. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pretpostavlja se da je uzrok saobraćajne nesreće neprilagodjena brzina kretanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading