MLELI ljude u mašini za meso, a sad se SMEJU! Jeziva ispovest supruge Gorana Veličkovića koga su ubili MESAR i VELJA NEVOLJA!

Autor:

Hronika

14.03.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jeziva ispovest Jelene Veličković, supruge pokojnog Gorana kojeg je klan Velje Nevolje oteo i ubio 2020. godine.

MLELI ljude u mašini za meso, a sad se SMEJU! Jeziva ispovest supruge Gorana Veličkovića koga su ubili MESAR i VELJA NEVOLJA!

Foto: nestalisrbija.rs/osobe

- Ne vidim nikakav problem u tome što sam na suđenje Belivuku došla u majici sa likom mog muža, koga je taj klan ubio. Moj muž je bio dobar čovek, navijač Partizana, nije bio kao ti ljudi kojima se sudi.

Ovako govori Jelena Veličković, udovica Gorana Veličkovića Goksija, vođe navijača Partizana, koga je, kako se navodi u optužnici, klan Veljka Belivuka u avgustu 2020. oteo i ubio u kući u Ritopeku. Veličkoviću su odsekli glavu i isitnili delove tela, pa ostatke samleli u industrijskoj mašini za meso. Tokom istrage pojavile su se i fotografije mučenja koje su međusobno razmenjivali.

Sporna majica

Na prvo pripremno ročište Belivuku i ekipi, koje je održano 8. marta u Specijalnom sudu, Jelena Veličković došla je u majici s likom ubijenog muža.

- Dva sata smo čekali na početak ročišta jer su pripadnici SAJ sa psima proveravali sud kako bi se utvrdilo da li su možda članovi klana uneli eksploziv. Kada smo ušli, zaustavio me je stražar i rekao da ne mogu da prisustvujem suđenju u toj majici i da moram da se presvučem. Pobunila sam se, kao i moja advokatica Vesna Golubović, koja je pitala gde stoji u pravilniku da ne mogu da nosim sliku ubijenog muža na odeći. Da ne bih više pravila probleme, obukla sam kaput - priča Jelena.

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ, E-Stock/M. Privatna arhivaRafailović

Veljko Belivuk, Goran Veličković i Marko Miljković

 

Kako kaže, ovo je bio prvi put da se udovica srela oči u oči s ljudima optuženim za ubistvo njenog supruga.

- Oni su puni sebe, nemaju gram sažaljenja prema porodicama ubijenih koje sede tu u istoj prostoriji s njima. Normalnom čoveku to njihovo ponašanje je neshvatljivo. Oni jednostavno nemaju svest o tome da su ubili i samleli ljude u mašini za meso! Kad čovek ubije psa, više mu bude krivo - kaže Jelena i dodaje:

- Kako su ušli u sudnicu, počeli su da se smeju i šale, nismo mogli da čujemo šta pričaju, ali se videlo da su jako raspoloženi. Ponašaju se kao da su ti izlasci iz zatvora i dovođenje na suđenje njima kul. Izuzetno su opušteni i vidi se da su puni optimizma.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading