Policija ZAVRŠILA ISTRAGU! Da li je potraga za MATEJEM PERIŠEM završena!?

Autor:

Hronika

07.03.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uglješa Grgur, privatni detektiv, objasnio je da to što je završena istraga u slučaju Mateje Periša ne znači i da će potraga za njim biti obustavljena.

Policija ZAVRŠILA ISTRAGU! Da li je potraga za MATEJEM PERIŠEM završena!?

Foto: Društvene mreže

- To je informacija od oca mladog Splićanina. To znači da je tužilaštvo prikupilo dovoljno stvari da se istraga završi. U roku od 15 dana treba da se podigne kriviči postupak ili ako nema ništa od toga, istraga je završena i ne pokreće se krivični postupak. Sačekaće se još nekoliko dana da se vidi da li može da se podigne optužnica, ali ličnog sam mišljenja da je istraga završena, jer nema elemenata krivičnog dela. To ne znači kraj potrage. Potraga može i da se proširi ako dođe do nekih novih informacija - istakao je privatni detektiv.

On je dodao da je gotovo siguran da je telo mladića u Savi.

- Ja sam od prvoga momenta imao stav da je telo Mateja Periša u Savi, nažalost, i ubeđen sam da je tako. Policija je to sve profesionalno uradila i smatram da neće biti pokretanje nekog krivičnog postupka, a telo mladića će, nadam se, isplivati i pronaći će se. Poilicija i rečna policija će tragati za telom mladog Splićanina jer sve okolnosti ukazuju da je nesrećno završio - rekao je Grgur.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading