Policija istražuje sve okolnosti pogibije Bojana Popovića: Misteriju smrti opštinara rešavaju nadzorne kamere

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo pronašle su u subotu u njegovom stanu supruga i ćerka.

Policija istražuje sve okolnosti pogibije Bojana Popovića: Misteriju smrti opštinara rešavaju nadzorne kamere

Foto: Youtube, ST/V. Lukic

Samoubistvo načelnika Uprave GO Čukarica Bojana Popovića (50) i drugi dan od tragedije bilo je pod velom misterije. Njegove komšije kobne večeri u subotu nisu čule ništa sumnjivo, a policija ispituje svaku mogućnost i detaljno češlja snimke s nadzornih kamera koje pokrivaju svaki ćošak zgrade kod Hipodroma u Beogradu.

Beživotno telo nesrećnog Popovića pronašle su u subotu u njegovom stanu supruga i ćerka (18), a niko od članova njegove porodice juče nije smogao snage da progovori o tragediji koja ih je snašla. U njegovom domu okupili su se brojni rođaci i prijatelji koji su nemo sedeli za stolom gledajući u pod, ne znajući kako da uteše njegovu ćerku.

Jedan komšija kaže da su Popovići fina porodica i da nikada nije čuo svađe u njihovom stanu.

- Vrlo su tihi i povučeni. Sa Bojanom sam se često sretao napolju kada izvede pudlicu kada i ja svog psa, pa razmenimo pokoju reč. Uvek je bio raspoložen. Sinoć smo svi u zgradi bili šokirani kada smo čuli strašnu vest. Niko ne zna zašto je to uradio. Policija je opkolila zgradu i uzela snimke sa svih kamera, kao da nešto sumnja, a neke od stanara su ispitali u nadi da su čuli ili videli nešto neobično - kaže za Srpski telegraf stanar zgrade u kojoj je Popović počinio samoubistvo, a naložena obdukcija će pokazati pravi uzrok tragedije.

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

Predsednik GO Čukarica Srđan Kolarić oprostio se od kolege na sajtu opštine.

- Ovu tragičnu vest primio sam s velikim žaljenjem i bolom u srcu. Ostali smo bez požrtvovanog i vrednog rukovodioca, kolege punog razumevanja i iskrenog i pravog prijatelja. Bojan je bio omiljen zbog svoje blage naravi, saosećanja koje je imao za svakoga, predanosti i odgovornosti u radu, osmeha punog dobrote i skromnosti, ali, pre svega, zbog velikog srca, punog ljubavi prema bližnjima - izjavio je Kolarić.

Pravnik bogate karijere

Bojan Popović rođen je u Beogradu, u kojem je završio i Pravni fakultet, koji je, inače, neophodan za načelnika opštinske uprave. Radio je kao rukovodilac službe pravnih i kadrovskih poslova i kao zamenik direktora pravnog sektora u brodogradilištu "Beograd". Bio je Sekretar društva u preduzeću "Ratko Mitrović niskogradnja", a nakon toga prelazi u GO Palilula, gde je radio na poslovima samostalnog stručnog saradnika u odeljenju građevinske i komunalne inspekcije - odsek građevinske inspekcije, nakon čega postaje načelnik opštinske uprave. U medijima se pojavljivao veoma retko, kada je govorio o radu opštinske uprave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mehmed

28.02.2022 10:37

građevinska inspekcija?