ZEMUNAC NA INFUZIJI! Tvrdi da mu je 200/120 krvni pritisak: U toku suđenje za prvu otmicu zemunaca

Autor:

Hronika

25.02.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju dvojici policajaca i dvojici pripadnika "zemunskog klana" okrivljenih za tzv prvu otmicu zemunskog klana, odnosno da su 1997. godine počinili razbojništvo, tokom kojeg je bio kidnapovan student Novak Stevanić (22), koji se nakon toga ubio, danas se nije pojavio okrivljenji bivši "zemunac" Goran Ristić.

ZEMUNAC NA INFUZIJI! Tvrdi da mu je 200/120 krvni pritisak: U toku suđenje za prvu otmicu zemunaca

Foto: ST/A.Popović

Milan Popović advokati

Njegov branilac Ivan Bajazit je opravdao njegov izostanak rekavši da je od Ristića primio telefonoski poziv kada je ulazio u Viši sud.

- Ristić me pozvao iz Doma zdravlja Kanarevo brdo i obavestio me je da je na infuziji i da ima pritisak 200/ 120 . Veoma teško diše i mora na pregled pluća. Dostavićemo danas ili sutra lekarski izveštaj - rekao je Bajazit. 

Republika

Foto: ST/A.Popović

Milisav Čogurić advokat porodice Stevanić

Punomoćnik oštećenih advokat Milisav Čogurić oštro je nastupio i predložio sudiji da naloži privodjenje Ristića i da se hitno danas veštači njegovo zdravstveno stanje u Kliničkom centru Srbije , jer smatra da okrivljeni samo vrši  opstrukciju postupka.

Trenutno, postupajući sudija Vesna Božović Milošević veća sa saradnicima o eventualnom razdvajanju postupka protiv Ristića.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading