TRAKTORISTA U ŠOKU! Muk i tuga posle stravične saobraćajke u Alibunaru! DVA ŽIVOTA UGAŠENA, ZA JEDAN SE LEKARI JOŠ BORE! (VIDEO)

Autor:

Hronika

15.02.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traktorista Emanuel Tarica ni reč ne može da izusti o nesreći kod Alibunara.

TRAKTORISTA U ŠOKU! Muk i tuga posle stravične saobraćajke u Alibunaru! DVA ŽIVOTA UGAŠENA, ZA JEDAN SE LEKARI JOŠ BORE! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Traktorista Emanuel Tarica koji je je u subotu veče oko ponoći sa njive izašao na put i krenuo ka obližnjem Alibunaru, nije smogao snage da ispriča kako je izgledala nesreća u kojoj su poginula dva momka, advokat i konobar iz Alibunara.

Traktorista je doživeo šok kada se automobil zakucao u njega, a od siline udara on je izleteo kroz šoferku.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Balerina Anastasija J.

 

Ipak, nekako je uspeo da se pribere i da hrabro pritrči u pomoc mladićima i devojkama u plamenu. Pozvao je svog poslodavca, ciji je inače traktor, i on je odmah došao.

Uspeli su zajedno da iz zapaljene olupine iščupaju četvoro mladih.

Na žalost, jednom od njih nije bilo spasa, kao ni vozaču koji je odmah preminuo, a jednoj od dve devojke je stradala glava i ugrožene su joj vitalne funkcije.  

Republika

Foto: Printskrin

Nastradali Zoran A. i Vladimir M.

 

Komšija mladog traktoriste, izvesni Toni, ispričao je pred našom kamerom informacije iz prve ruke, zadivljen Emanuelovom hrabrošću i snagom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading