MATEJ VIĐEN 3 PUTA NA OVE 2 LOKACIJE: Manekenka digla region na noge objavom o nestalom Splićaninu

Autor:

Hronika

14.02.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Lidija u centru Minhena navodno videla muškarca koji u potpunosti odgovara opisu mladog Splićanina.

MATEJ VIĐEN 3 PUTA NA OVE 2 LOKACIJE: Manekenka digla region na noge objavom o nestalom Splićaninu

Foto: Instagram, Google Maps

Potraga za nestalim Matejem Perišem (27) i dalje traje. Manekenka Lidija A. iz Minhena digla je region na noge, kada je na svom Instagram profilu objavila da ga je navodno videla kako šeta u tom gradu. Od tada policija Srbije i Hrvatske detaljno istražuje navode manekenke, koja je najavila i dolazak u Beograd zbog ovog slučaja.

Za nestalim Splićaninom traga se već 45 dana, a iako srpska policija danonoćno traga za njim, ni do kakvih konkretnih saznanja se nije došlo, a spekulacija i teorija o tome gde je Matej, čini se, sve je više.

Republika

Foto: Instagram, Google Maps

Prva lokacija na kojoj je manekenka navodno videla nestalog Splićanina (restoran Opatija)

 

Poslednja spekulacija u nizu je objava hrvatske manekenke, koja je navela da je u centru Minhena navodno videla muškarca koji u potpunosti odgovara opisu mladog Splićanina, koji je ispred restorana "Opatija" podizao novac sa bankomata, a zatim produžio do hotela "Mandarin" gde se nalazi i policijska stanica.

Lidija se oglasila na Instagramu i pitala ljude koliko je tačno visok nestali Splićanin, jer je sigurna da je navodno čak tri puta videla mladića koji je "isti on". 

Republika

Foto: Instagram, Google Maps

Druga lokacija na kojoj je manekenka navodno videla nestalog Splićanina (hotel Mandarin)

 

Manekenka je kontaktirala i nadležne organe, a da li je i tako, utvrđuje policija. Veruje se da je u toku provera ovih navoda.

Vest da je hrvatska manekenka u Minhenu videla mladića koji liči na Mateja Periša uzburkala je javnost. Njegov otac Nenad Periš je prokomentarisao ove navode. "Nisam dobio od policije nikakvu informaciju, znam da se vrše provere", kratko je rekao Periš pre par dana i dodao:

- Policija mi je rekla da hrvatski MUP radi proveru sa nemačkom policijom u vezi te informacije i da je to policijska stvar koju će oni sigurno proveriti i dobiti informaciju o čemu se tačno radi - rekao je Periš, koji je oprezan jer je i prethodnih nedelja bilo raznih informacija koje su se proverom pokazale kao netačne.

Podsetimo, Matej Periš nestao je pre gotovo mesec i po dana u Beogradu, potraga se proširila i na Pančevo i Smederevo, ali za sada nema novih detalja iz istrage. Nadzorne kamere snimile su Mateja,kako trči beogradskim ulicama, neuspešno pokušava da zaustavi taksi i desetak minuta nakon što je krenuo iz Beton hale dolazi do restorana Savanova i spušta se stepenicama prema reci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading