KARAMBOL U VALJEVU! Povređeno i dete! (FOTO)

Autor:

Hronika

13.02.2022

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Valjevu je došlo do nezgode, pri čemu se prevrnulo vozilo "Fiat 500".

KARAMBOL U VALJEVU! Povređeno i dete!  (FOTO)

Foto: Printskrin

U Valjevu je jutros na uglu Hajduk Veljkove i Pantićeve ulice došlo do nezgode, pri čemu se prevrnulo vozilo "fiat 500". "Fiat" se pre prevrtanja sudario sa vozilom "opel zafira" u kom se nalazilo pet punoletnih osoba i dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U fiatu se, prema rečima svedoka, nalazilo više osoba od kojih su dve osobe nakon početnog šoka od nezgode pobegle u nepoznatom pravcu. Saznaje 192 iz izvora bliskog istrazi.

 

Osobi iz vozila "fiat" koja je ostala nakon nesreće javila se kao vozač, na alkotestu urađenom ubrzo nakon samog događaja, izmereno je 0,92 promila. Kod vozača "zafire" nije zabeleženo prisustvo alkohola.

Niko od putnika iz zafire nije zadobio teže povrede, dete je imalo povrede usne, dok su dva putnika imala blaže povrede kolena i glave. Jedan od odbeglih putnika fiata imao je krvavu glavu, a osnovano se sumnja da je pravi vozač pobegao sa lica mesta, a da je odgovornost preuzela druga osoba, saznaje 192 iz istog izvora.

Nezgodu je izazvao vozač "Fiata" koji je prošao velikom brzinom kroz crveno svetlo, a potom naleteo na "zafiru", nakon čega se prevrnuo, otkinuo semafor i završio na pešačkom prelazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading