PREDOZIRANJE I UMIRANJE, BOLESNO DIVLJANJE: Šokantne objave i provokativne fotografije Hrvatice koja tvrdi da je videla Mateja! (FOTO)

Autor:

Hronika

12.02.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objave modela Hrvatice Lidije A., koja tvrdi da je u Minhenu videla momka koji liči na Mateja Periša

PREDOZIRANJE I UMIRANJE, BOLESNO DIVLJANJE: Šokantne objave i provokativne fotografije Hrvatice koja tvrdi da je videla Mateja! (FOTO)

Foto: Društvene mreže/Ilustracija/Republika

​Policija još uvek proverava navode Hrvatice Lidije A. koja je na Instagramu objavila da je u Minhenu videla mladića koji liči Mateja Periša.

Ono što je za sada dostupno javnosti i što mediji prenose, jeste da je atraktivni model poreklom iz Hrvatske, ali da trenutno živi u Minhenu.

Foto: instagram.com/printscreen

Objava modela o Mateju

Takođe, koliko se može primetiti atraktivna crnka je veoma popularna na društvenim mrežava gde redovno objavljuje svoje atribute, skupe stvari, kako provodi vreme...

Često pozira na plaži, i u društvu ništa manje atraktivnih mladića.

Republika

Foto: printscreen/Instagram/Lidija A

 

 

Nisu joj strane ni povokativne fotografije, ali i "čudni" stihovi i objave.

To je ljubavna priča za novo doba, za šestu stranicu.. Mi smo u brzom bolesnom divljanju...Pobeda i ručavanje...Predoziranje i umiranje - stoji u objavi profila modela na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading