PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV SNAJPERA: Sumnjiči se za otmicu i prebijanje devojke

Autor:

Hronika

18.01.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga koju je novosadsko Više javno tužilaštvo vodilo protiv Slobodana Milutinovića Snajpera (37) zbog sumnje da je oteo Novosađanku U. J. (23) završena je, optužnica je podignuta, ali, kako se saznaje, još nije potvrđena.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV SNAJPERA: Sumnjiči se za otmicu i prebijanje devojke

Foto: Starsport

 

On se i dalje nalazi u pritvoru, koji mu je posle hapšenja određen da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke, ali i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Milutinović se sumnjiči da je 19. septembra 2021, u stanu, tukao i maltretirao U. J., sa kojom je ranije navodno bio u emotivnoj vezi. Istraga je, međutim, bila proširena, jer je navodno i ranije bio nasilan prema ovoj dvadesettrogodišnjakinji.

Prema nezvaničnim saznanjima, U. J. i Milutinović su navodno bili u emotivnoj vezi više od godinu dana, posle čega je ona odlučila da je prekine. On, navodno, nije mogao da se pomiri sa raskidom, pa ju je te večeri pozvao da razgovaraju, a zatim odveo u iznajmljen stan i tamo držao.

Tokom istrage, kao svedoci saslušane su majka i rođena sestra U. J., a pored njih, svedočila su i četvorica policajaca koji su te večeri 19. septembra bili na intervenciji, kao i drugarica žrtve.

Krajem oktobra prošle godine, Novosađanka U. J. je dopunila svoju ranije datu izjavu i ispričala šta se sve dešavalo u njihovoj vezi pre nego što ga prijavila za otmicu. Kao posebno osetljivi svedok, izjavu je dala iz skrin-sobe, prenose Novosti.

Milutinović se u početku branio ćutanjem, ali je kasnije odlučio da iznese svoju odbranu i, kako se saznaje, do detalja je ispričao kakav je bio njihov odnos.

On je uhapšen nakon što ga devojka prijavila policiji da ju je oteo. Njemu su stavljene lisice na ruke, a ona je lekarsku pomoć potražila u Urgentnom centru, gde su joj utvrđene lake povrede, posle čega je otpuštena kući.

Zapaljena dva automobila

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Zapaljeni automobili, Snajper

 

Dan dan pre nego što su svedočile majka i sestra U. J., u Stražilovskoj ulici su zapaljena dva automobila “bmv iks 5” i “mercedes” A klase, vlasništvo U. J. i njenog oca S. J., što je u javnosti protumačeno kao vid upozorenja. Policija je ubrzo pronašla i uhapsila Milana R. (26) iz Bača. Njemu je izrečena mera zabrane napuštanja boravišta uz obavezno javljanje svakih petnaest dana nadležnoj policijskoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading