MONSTRUM IZ SOMBORA JE OSLOBOĐEN IZ BIZARNOG RAZLOGA! Otkrivena zastrašujuća činjenica o zločincu koji je UBIO ŽENU I ĆERKE!

Autor: Republika

Hronika

31.12.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Somborski Osnovni sud otkrio je kako se Zdravko Goranović našao na slobodi i tako ubio suprugu Miru i njihove dve ćerke, Anastasiju i Anabelu, iako je morao biti na robiji zbog nasilja u porodici.

MONSTRUM IZ SOMBORA JE OSLOBOĐEN IZ BIZARNOG RAZLOGA! Otkrivena zastrašujuća činjenica o zločincu koji je UBIO ŽENU I ĆERKE!

Foto: youtube.com/Društvene mreže/printscreen

U brutalnom zločinu stradale su Anastasija i Anabela Goranović

Zdravko Goranović iz Sombora, koji je u porodičnoj kući ubio suprugu Miru, ćerke Anastasiju i Anabelu, a onda se obesio na tavanu, bio je osuđen za nasilje u porodici, ali je kobnog dana na slobodi bio iz potpuno bizarnog razloga. 

To je otkriveno zahvaljujući izvoru iz somborskog Osnovnog suda.

Goranović je 22.12.2021. osuđen na tri godine i tri meseca zatvora zbog nasilja u porodici ali mu je, bez obzira na žalbu Osnovnog tužilaštva, ukinut pritvor. A razlog za to je, kako piše Blic, potpuno bizaran jer žalba tužilaštva nije razmatrana jer Goranovićev branilac nije primio odluku o ukidanju pritvora niti žalbu na nju, a to je po propisima bilo neophodno da bi sud mogao dalje da donosi odluke!

U Osnovnom sudu u Somboru kažu da je rešenjem tog pravosudnog organa Goranoviću određen pritvor 28.12.2020. godine zbog krivičnog dela nasilje u porodici, a zato što se krio, za njim je raspisana i centralna poternica.

- Okrivljeni je pronađen i sproveden u pritvor 29.07.2021. godine kada je određeno da prema njemu ostaje na snazi pritvor i pritvor mu je produžavan do donošenja presude. On je 22.12.2021. godine osuđen zbog izvršenja dva krivična dela, nedavanja izdržavanja i nasilja u porodici na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od tri godine i tri meseca pri čemu mu je izrečena mera zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom Mirjanom Goranović i Anastasijom Goranović, te je optuženom zabranjeno približavanje oštećenima na udaljenosti manjoj od 100 metara, zabranjeno mu je dalje uznemiravanje oštećenih odnosno dalja komunikacija sa oštećenima u trajanju do pet godina. Istovremeno je rešenjem raspravnog veća suda od 22.12.2021. godine njemu ukinut pritvor te je određeno da se odmah pusti na slobodu a istim rešenjem su mu određene mere zabrane prilaska, sastajanja i komunikacije sa oštećenima dokle god za tim postoji potreba, a do pravosnažnosti presude odnosno upućivanja okrivljenog na izdržavanje kazne odnosno do 22.03.2022. godine. Kontrolu ove mere trebalo je da vrši Policijska uprava u Somboru gde se morao javljati svakog 2. i 4. ponedeljka uz zabranu napuštanja boravišta – objašnjavaju nadležni iz somborskog Osnovnog suda.

Ističu i da su odmah primili žalbu na odluku da se Goranoviću ukine pritvor od Osnovnog javnog tužilaštva međutim, kako kažu, ’’nije bilo uslova da se pošalje drugostepenom organu na odlučivanje’’.

- Žalba se dostavlja svim učesnicima u postupku i čeka se istek roka za žalbu svakog učesnika. S obzirom na to da branilac okrivljenog nije primio rešenje o ukidanju pritvora, odnosno žalbu tužilaštva, preduzete su radnje za ponovnu ekspediciju rešenja. Kada ni to nije uspelo, 28.12.2021. godine su preduzete dodatne mere da se braniocu uruči rešenje odnosno odluka o ukidanju pritvora na koju je imao pravo žalbe ali je okrivljeni dan kasnije počinio incident – kažu u somborskom Osnovnom sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hercegov grad

31.12.2021 08:36

I pored svega smatram da se radi o nemarnosti suda i tuzilastva!

Odgovori 19 0
Pop Cira

01.01.2022 09:13

Da li to znaci da ako branilac okrivljenog namerno izbegava primanje sudskih odluka doticnog ne mogu ni na koji nacin osuditi vec ga moraju zauvek osloboditi krivice i pustiti na slobodu da radi sta hoce.