MAJKA UBIJENOG GORANA PREPLAKALA SASLUŠANJE! Nastavljena istraga povodom ubistva porodice Đokić! POJAVIO SE I TREĆI SVEDOK!

Autor:

Hronika

23.12.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Domazet, advokat braće Džonić, potvrdio je da je tužilaštvo naložilo i svedočenje Jasmine Džonić, supruge Ivana Džonića kome je Goran Džonić vratio novac.

MAJKA UBIJENOG GORANA PREPLAKALA SASLUŠANJE! Nastavljena istraga povodom ubistva porodice Đokić! POJAVIO SE I TREĆI SVEDOK!

Foto: Printskrin

Stojanka Đokić

Pre Jasmine danas je svedočila majka ubijenog Gorana Đokića, Stojanka kao i Ivan Džonić.

- Skrhana majka rekla je kako je provela poslednje trenutke sa najbližima, zaplakala nekoliko puta. Ona nije mogla da se izjasni precizno o poslovnom odnosu dvojice braće - rečeno je Kuriru u Palati pravde.

- Stojanka Đokić nema direktna saznanja o zločinu, ali bi ona mogla da pred tužilaštvom pojasni porodične odnose između Đokića i Džonića. Ona je ujedno poslednja osoba koja je sina, snahu i unuku videla žive, jer su poslednji dan proveli s njom - objašnjava izvor Kurira upućen u istragu.

Svedočenje Jasmine Džonić još traje.

Da podsetimo, Goran, Gordana i Lidija Đokić ubijeni su 26. septembra u selu Moravac, a zbog zločina je uhapšen Goranov brat od tetke Goran Džonić, kao i njegovi sinovi Milan i Stefan, ali i meštani Moravca Kostadin i Konstantin Milošević. U dosadašnjoj istrazi ispitano je više svedoka, među kojima je supruga Džonića, porodica Milošević, Stefanove i Milanove kolege iz Vojske Srbije i vatrogasne jedinice, kao i meštani sela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading