KLJUČNI SVEDOK POBEGAO IZ SRBIJE!? Njemu je Goran Džonić dao deo otetog novca posle ubistva Đokića! EVO I KO JE ON!

Autor:

Hronika

02.12.2021

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Džonić, koji je osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra u selu Moravac kod Aleksinca ubio svog brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (25), navodno je deo novca koji je uzeo nakon ubistva vratio jednom rođaku.

KLJUČNI SVEDOK POBEGAO IZ SRBIJE!? Njemu je Goran Džonić dao deo otetog novca posle ubistva Đokića! EVO I KO JE ON!

Foto: Facebook

Goran Džonić osumnjičen da je ubio porodicu Đokić

Međutim, taj čovek i dalje nije saslušan, a sumnja se i da uopšte nije u Srbiji.

Goran Džonić, koji je nakon ubistva spalio tela rođaka, iz njihovog automobila je odneo veću količinu novca. Jedan deo nađen je u dvorištu kuće njegovog sina, drugi u usisivaču, a deo koji nedostaje, osumnjičeni za trostruku likvidaciju navodno je iskoristio da bi vratio dug od 8.000 evra.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je Džonićev rođak koji navodno živi u inostranstvu i koji bi, kako se pretpostavlja, trebalo da bude saslušan.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Zbog ubistva Đokića u pritvoru su i Stefan i Milan Džonić

 

- Istraga u ovom slučaju nije završena, biće još veštačenja, ali i saslušanja svedoka. Podsetimo, još uvek nije ispitan Džonićev rođak, kome je on, navodno, posle ubistva porodice Đokić vratio poveći dug - naveo je izvor Srbija danasa.

Upravo je vraćanje veće sume novca bilo jedan od tragova koji je policiju odveo do osumnjičenog, koji se trenutno nalazi u pritvoru.

Pored Gorana Džonića, u pritvoru se zbog ovog zločina nalaze i njegovi sinovi, kao i braća iz Moravca K.M. i A.M. poznatiji kao Jojke.

Džonić je za otmicu i ubistvo porodice Đokić na početku upravo optužio braću Jojke. On je rekao da su ga "ucenili i primorali na saučesništvo u zločinu", ali su kasnija saslušanja i njegovi protivrečni iskazi pokazali da je, po svemu sudeći, on jedini počinilac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading