NOVA SASLUŠANJA U SLUČAJU UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ! Stigao svedok iz inostranstva za kojim se tragalo!?

Autor:

Hronika

22.12.2021

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saslušanje svedoka u istrazi koja se vodi protiv Gorana Džonića i još četvorice osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić biće nastavljeno danas ispitivanjem Stojanke Đokić, majke ubijenog Gorana.

NOVA SASLUŠANJA U SLUČAJU UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ! Stigao svedok iz inostranstva za kojim se tragalo!?

Foto: Privatna arhiva

Ubijeni Đokići

Na listi svedoka navodno je i I. Dž., rođak kome je bivši vatrogasac posle zločina vratio dug.

Da podsetimo, Goran, Gordana i Lidija Đokić ubijeni su 26. septembra u selu Moravac, a zbog zločina je uhapšen Goranov brat od tetke Goran Džonić, kao i njegovi sinovi Milan i Stefan, ali i meštani Moravca Kostadin i Aleksandar Milošević. U dosadašnjoj istrazi ispitano je više svedoka, među kojima je supruga Džonića, porodica Milošević, Stefanove i Milanove kolege iz Vojske Srbije i vatrogasne jedinice, kao i meštani sela.

- Stojanka Đokić nema direktna saznanja o zločinu, ali bi ona mogla da pred tužilaštvom pojasni porodične odnose između Đokića i Džonića. Ona je ujedno poslednja osoba koja je sina, snahu i unuku videla žive, jer su poslednji dan proveli s njom - objašnjava izvor Kurira upućen u istragu.

- Baka Šojka ranije je već pričala da je Džonić bio izuzetno blizak s njenim sinom, da mu je prao auto. Ona bi mogla da razjasni i da li je Džonić ikada uzimao novac od svog brata - dodaje sagovornik Kurira.

Drugi svedok, kako se spekuliše, trebalo bi da bude I. Dž., rođak kome je bivši vatrogasac navodno vratio dug.

- I. Dž. je pozivan i ranije, ali pošto živi i radi u inostranstvu, nije se pojavljivao. Postoji mogućnost da će danas biti ispitan. Nakon hapšenja Džonića spekulisalo se da je raskrinkan upravo jer je tom rođaku vratio dug u iznosu od 8.000 evra koji je imao duže vreme - navodi naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading