ŠTA JE NOVOSAĐANI? NE BI IMALI STRUJE DA NIJE NAS LIČANA! Komšije jutjubera otkrile kako se ponašao Đukić: Uvek je bio problematičan

Autor: Republika

Hronika

19.12.2021

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšija Daniela Đukića, jutjubera koji je danas satima pravi totalni haos u ulici Cara Dušana u Novom Sadu, koji se zabarikadirao u stanu i pretio da će da se ubije kao i to da će da ubije svakoga ko mu priđe, kažu da znaju da on "ima probleme"

ŠTA JE NOVOSAĐANI? NE BI IMALI STRUJE DA NIJE NAS LIČANA! Komšije jutjubera otkrile kako se ponašao Đukić: Uvek je bio problematičan

Foto: printscreen

Danijel Đukić, jutjuber

- Znam da ima probleme, ovo nije prvi put da pravi haos. Doduše nije se ovako zatvarao nikad - kaže njegov prvi komšija Stevan.

Dodaje da je nedavno pravio haos kada je nestala struja.

- Nestala je struja u Novom Sadu, a on je izašao na terasu i vikao: Šta je Novosađani, da nema nas Ličana, vi ne biste ni imali struju! - kaže on i dodaje da se Đukić inače ponaša sasvim normalno kada ga sretne na ulici, piše Blic.

Podsetimo, Daniel je izlazio na terasu na kojoj je polugo plesao, vikao je na vatrogasce, policiju, takođe je rekao i da je pogledao horoskop i da "zna da mu se ništa neće desiti".

Republika

Foto: printskrin/instagram/192.rs

 

 

Drama u zgradu u kojoj stanuje jutjuber Daniel Đukić, završena je oko 19 sati kada su uletele interventna i ekipa Hitne pomoći koja ga je odvela.

- Sve vas volim i Srbe i sve manjine i jako se dobro osećam - vikao je jutjuber dok su ga odvodili

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading