UTVRĐEN IDENTITET ČOVEKA ZGAŽENOG U CENTRU BEOGRADA: Pančevac ga usmrtio i POBEGAO, taksista ga mrtvog vukao duže od kilometar!

Autor:

Hronika

01.11.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Identifikovan čovek čije je telo nađeno 9. oktobra ujutru kod Glavne pošte u Beogradu, nakon što je na to mesto dospelo tako što ga je taksi vozilo "vuklo" još od preko kilometar udaljene Kanadske ambasade, saznaje Republika.

Foto: Tanjug/J. PAP

Foto: Ilustracija

U pitanju je Goran Ramadanović čiji nestanak je prijavila njegova sestra. Istragom je utvrđeno da je pešaka u Kneza Miloša udario mladić iz Pančeva koji je pobegao sa lica mesta, a nakon toga je naišao taksista i nekako ga odvukao do Glavne pošte. 

- Stradali čovek živeo je u Rakovici i imao je 48 godina, a godinama je lečen od psihoza - otkrio je izvor našeg portala.  

- Pešak koji je poginuo u Kneza Miloša bio je 1973. godište i imao je psihičkih problema. Povremeno se lečio u bolnici "Laza Lazarević". Nestanak Ramadanović prijavila je njegova sestra i tako je indentifikovan - kazao je sagovornik Republike. 

 Iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva su nam potrdili da je pešak identifikovan, kao i da su veštačanja u toku. 

- Čekaju se rezultati medicinskog veštačenja i saobraćajno-tehničkog, a posle toga sledi odluka i optuženje - rečeno je za Republiku. 

Komentari (0)

Loading