OTKTIVEN RAZLOG TUČE U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Umalo udario devojčicu, oborio momka preko pešačkog prelaza

Autor:

Hronika

31.10.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tuče koja se danas, usred bela dana, dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra nasred pešačkog prelaza, a u kojoj su zbog nesuglasica u saobraćaju učestvovale dve grupe ljudi, oglasio se jedan od učesnika.

Republika

Foto: twitter.com/printscreen

Tuča u Bulevaru kralja Aleksandra

Navodno, tuča je izbila zbog problema i bahatosti u saobraćaju, kada je jedan od vozača "presekao" drugog, a zatim mu prišao i počeo da ga udara. Momak koji je napadnut, kaže da nije želeo da reaguje, kada ga je bahati vozač oborio na zemlju.

Dodaje i kako je sreća što niko nije stradao u današnjem incidentu, a zatim je istakao i kako se nada da neko nedužan neće izvući deblji kraj zbog bahatosti ovog vozača.

- Ja sam momak u sivom džemperu i kako se vidi na snimku, kada me je oborio na zemlju, nisam hteo da se bijem sa njim, jer je čovek debil očigledno. Danas, sreća niko nije stradao, ali od njegovog bahatog ponašanja i njegove bahate vožnje, nadam se da neće neko nedužan stradati - poručio je mladić.

Takođe, korisnici na društvenim mrežama navode i kako je bahati vozač koji je izazvao incident, pre ovoga, umalo udario devojčicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading