ŠIBANJE U BEOGRADU OD RANOG JUTRA: Grupa muškaraca se potukla na ulici, valjali se po podu i udarali (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

31.10.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak jedne tuče koji je navodno nastao jutros u Bulevaru kralja Aleksandra postao je viralan i sada kruži društvenim mrežama.

Republika

Foto: twitter.com/printscreen

Tuča nastala jer je vozač umalo udario devojčicu na pešačkom prelazu

Kako navode korisnici Instagrama do svađe, a kasnije i tuče došlo je kada je jedan od učesnica "presekao" automobilom u saobraćaju drugog muškarca, međutim neki imaju i drugu verziju priče.

- Presekao je čoveka autom još ga izudarao što nisam uspela da snimim u početku dok je čovek bio u autu - navela je jedna korisnica koja tvrdi da je očevidac i pretpostavlja se da je zabeležila snimak.

 

 

- Ja sam stajala na stanici pored, taj što je izudaran je umalo udario devojčicu na pešačkom zato je ovaj drugi što ga je izudarao izašao.. ne prenosite dezinformacije. I nije ga izudarao bezveze već zato sto je ovaj još počeo i da se raspravlja što je umalo udario devojčicu i još ga je prvi napao - navela je druga korisnica društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading