GORAN DŽONIĆ U PRITVORU DOBIO PAKET: Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić RAZDVOJEN OD SINOVA, i to iz jednog razloga!

Autor:

Hronika

25.10.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Džonić, osumnjičen za trostruko ubistvo svojih rođaka Gorana, Gordane i Lidije Đokić, nalazi se u pritvorskoj jedinici zatvora u Nišu u karantinu.

Republika

Foto: facebook

Goran Džonić

On je pri prijemu pregledan i testiran antigeskim testom i negativan je na kovid.

Iza rešetaka su i njegovi sinovi, ali svako od njih u višekrevetnoj sobi i razdvojeni kako ne bi komunicirali.

- Džonić je dobio paket u kome se nalazila garderoba i lekovi. Izlazio je u šetnju sa ostalim pritvorenicima. Za sada se nije žalio na uslove niti pravio probleme. Nije imao posete - objašnjava sagovornik Blica blizak celom slučaju.

Podsetimo, nakon hapšenja Gorana Džonića iz Moravca koji se sumnjiči da je na brutalan način usmrtio Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (26), kao i privođenja njegovih sinova Stefana i Milana kao i dvojice Moravčana K. M. (40) i A M. (39), koji se sumnjiče za umešanost u ovo teško krivično delo, niška policija i dalje intenzivno radi na povezivanju svih delova složenog mozaika ovog nezapamćenog zločina.

Nakon pronalaska novca koji je bio zakopan u voćnjaku njegovog sina koji radi u Vojsci Srbije, Džonić je, prema nezvaničnim informacijama, priznao krivično delo, ali je pokušao da umanji svoju odgovornost tako što je kao saučesnike označio dvojicu muškaraca iz Moravca - K. M. (40) i A. M. (39) koji pripadaju kriminalnom miljeu.

(Republika, Blic.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleks

25.10.2021 19:49

Molim vas da svaki dan izveštava te šta je sve radio, uključujući redovne fiziološke radnje itd...od ogromnog je značaja za javnost da sve zna!!

Odgovori 10 2