OGLASIO SE MINISTAR VULIN: Nove informacije o istrazi ubistva porodice Đokić

Autor:

Hronika

22.10.2021

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom hapšenja osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić oglasio se i MUP.

Republika

Foto: printskrin

Aleksandar Vulin

Intenzivnim i opsežnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su uhapsili K. M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić.

- Zahvaljujući upornom, posvećenom i marljivom radu pripadnika policije, uhapšeno je troje osumnjičenih koji se dovode u vezu sa ubistvom tročlane porodice iz Aleksinca. Čestitam svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, pripadnicima Uprave kriminalističke policije, pripadnicima Policijske Uprave za grad Niš, pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd, koji su učestvovali u rasvetljavanju okolnosti ubistva porodice Đokić.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Porodica Đokić

Nažalost, ubistva se događaju, ali nijedno ubistvo ne može da ostane nerešeno i nerasvetljeno. Svako ubistvo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će razrešiti, a ubice privesti pravdi - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Osumnjičeni su privedeni i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su učestvovali u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading