PROGOVORILA ŽENA UBICE: O monstruoznom zločinu svog muža REKLA JE SAMO JEDNU REČENICU! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

22.10.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Džonić, supruga osumnjičenog za ubistvo porodice Đokic saslušavana je više od tri sata pred inspektorima u Nišu. Sva iznurena Suzana je izasla iz automobila koji je dovezao pred porodičnu kuću i bez reči ušla na svoj posed.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Suzana Džonić nakon saslušanja

- Suzana je morala da kaže sve što zna i sve što bi moglo da koristi istrazi i prikupljanju dokaza protiv Gorana. Plakala je pred inspektorima, ali je sarađivala - kaže izvor Republike iz policije.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Suzana Džonić nakon saslušanja

 

Po povratku iz niške policije Suzana Džonić je prišla svekru i svekrvi sa papirima u ruci i desetak minuta prepričavala šta su je pitali inspektori.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Našoj ekipi Džonići, svekar i Suzana su se obratili neraspoloženo

- Šta slikate? Nemojte, dosta više - rekao je otac ubice, dok je ubicina zena poručila da ona nema šta priča sa novinarima.

- Istraga, sud i policija će reći sve - rekla je on reporterima Republike.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Luzane

22.10.2021 14:31

Vlasinci su to gadna semka a taj otac bolje kamen da je napravio svinje da se cesaju znao da lupeta da ga ubili teroristi neka izadje i kaze moj sin monstrum ubica sljam je ovo uradio.

Odgovori 148 27
Walter White

22.10.2021 14:36

@Luzane - a!?!?

Odgovori 24 9
Dzoni

23.10.2021 06:26

Dužnost svedočenja nema osoba sa kojom okrivljeni živi u braku, vanbračnoj ili drugoj trajnoj zajednici, srodnik okrivljenog po krvi u pravoj liniji, u pobočnoj liniji do trećeg stepena zaključno, srodnik po tazbini do drugog stepena zaključno, i usvojenik i usvojitelj okrivljenog.

Marina

23.10.2021 07:36

Od rodbine treba bezati sto dalje. Ako imas novca,svi su zavidni i samo traze da im pomazes ili te u slucaju ove jadne porodice ubiju. Treba uvesti smrtnu kaznu za ovakav zlocin.

Odgovori 28 3